Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμα ένα συναρπαστικό επεισόδιο είδαμε χθες στο MasterChef 5, με την μεγάλη ανατροπή να επιβεβαιώνεται, καθώς ένα από τα φαβορί στο ριάλιτι μαγειρικής έφυγε πρόωρα από το σπίτι.

Τρεις πολύ δυνατοί παίκτες, οι Ιωάννης, Κωνσταντίνος και Αντώνης, βρέθηκαν στη δύσκολη θέση της διαδικασίας αποχώρησης και είχαν 60 λεπτά να ετοιμάσουν το πιάτο τους. 

Στόχος; Πίστη αντιγραφή πιάτου με αυγά με στάκα σε πειραγμένη έκδοση. Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τα τρία φαβορί του MasterChef.

Οι τρεις κριτές άναυδοι πραγματικά χαρακτήρισαν και τα τρία πιάτα πολύ κακά, και κλήθηκαν να αποφασίσουν για το χειρότερο όλων! Μετά τη δοκιμή κατέληξαν πως ο Ιωάννης, έκανε το λιγότερο κακό πιάτο, αφήνοντας Κωνσταντίνο και Αντώνη πίσω.

Τόσο ο Αντώνης, όσο και ο Κωνσταντίνος, έχουν χαρακτηριστεί πολλάκις ως φαβορί για νικητές του MasterChef 5. Τελικά, μετά την ετυμηγορία των 3 κριτών, ο Αντώνης παρέμεινε στο σπίτι του MasterChef 5, ενώ ο Κωνσταντίνος Χασιώτης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef το βράδυ της Τρίτης.

Λίγη ώρα μετά, ο παίκτης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής και είπε «Από που να αρχίσω και που να τελειώσω πραγματικά σήμερα. Αυτό το υπέροχο ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους παράγοντες, τη διεύθυνση, το κανάλι του Star, τους κριτές και όλο το κομμάτι του MasterChef. Εξαιρετικοί άνθρωποι. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και αν και φεύγω νωρίς δεν θα τους απογοητεύσω. Θα χαρώ όταν μας ξαναδοθεί δεύτερη ευκαιρία να δώσω το 100% του εαυτού μου και να ξαναμπώ στο διαγωνισμό».

https://www.instagram.com/p/CMfqNUpKIwx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA