Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σταρ περιγράφει μια σειρά από δυσάρεστες καταστάσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη κατά τη διάρκεια της 40ετούς καριέρας της στην καινούρια αυτοβιογραφία της με τίτλο: «Η ομορφιά της ζωής δύο φορές», η οποία θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου από τον εκδοτικό οίκο Knopf.

Παρότι πλέκει το εγκώμιο αρκετών παραγωγών ταινιών και συμπρωταγωνιστών (και ιδιαίτερα του Μάικλ Ντάγκλας, με τον οποίο έπαιξαν στο «Βασικό ένστικτο»), η Στόουν είπε ότι ένας ανώνυμος παραγωγός την πίεσε να κάνει αληθινό σεξ με συμπρωταγωνιστή της σε ταινία που δεν κατονόμασε, προκειμένου να τη «σώσει» στα ταμεία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ηθοποιός στο αποκλειστικό απόσπασμα του βιβλίου που δημοσιεύτηκε στο Vanity Fair, ο συγκεκριμένος παραγωγός φέρεται να της ζήτησε ορθά-κοφτά να κοιμηθεί με τον άνδρα πρωταγωνιστή της ταινίας.

Όπως αφηγείται η ίδια, «ο παραγωγός με έφερε στο γραφείο του, όπου περπατούσε πάνω-κάτω, καθώς μου εξήγησε γιατί πρέπει να κάνω σεξ με τον συμπρωταγωνιστή μου, ώστε να έχουμε χημεία στην οθόνη.»

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός ανέφερε ότι ο παραγωγός «ισχυρίστηκε ότι έκανε έρωτα με την Έιβα Γκάρντερ στην οθόνη και ήταν τρομερά συγκλονιστικό! Και μόνο η ανατριχιαστική σκέψη του στο ίδιο δωμάτιο με την Γκάρντνερ με έκανε να σαστίσω». 

Παρά το γεγονός ότι η Σάρον Στόουν είχε τον τελικό λόγο στην έγκριση των συμπρωταγωνιστών της, ισχυρίστηκε ότι οι παραγωγοί ταινιών συχνά την αγνοούσαν, προκειμένου να προσλάβουν εκείνους που ήθελαν. «Προς απογοήτευσή μου, μερικές φορές», λέει η 63χρονη σταρ.

Η ηθοποιός περιγράφει επίσης πώς ο εν λόγω παραγωγός επέμεινε στην πρόσληψη αυτού του ηθοποιού, ακόμη και «όταν δεν μπορούσε να παίξει μια ολόκληρη σκηνή στο δοκιμαστικό. Τώρα, νομίζεις ότι εάν κάνω σεξ μαζί του, θα γίνει καλός ηθοποιός; Κανείς δεν είναι τόσο καλός στο κρεβάτι. Νόμιζα ότι θα μπορούσαν απλώς να προσλάβουν έναν συμπρωταγωνιστή με ταλέντο, κάποιον που θα μπορούσε να παραδώσει μια σκηνή και να θυμηθεί τις γραμμές του. Σκέφτηκα επίσης ότι θα μπορούσαν να κάνουν οι ίδιοι σεξ μαζί του και να με αφήσουν έξω από αυτό. Η δουλειά μου ήταν να παίζω και αυτό τους είπα.»

Η Στόουν αρνήθηκε την πρόταση να «σώσει» την ταινία με το σώμα της, «αλλά ο ηθοποιός μου «την έπεφτε» συχνά τις επόμενες εβδομάδες, σίγουρα παίρνοντας ενθάρρυνση από τον παραγωγό».

Πηγή: New York Post.

Διαβάστε ακόμα:

Netflix: Οι Γάλλοι ξέρουν να φτιάχνουν ψυχολογικά θρίλερ και το καθηλωτικό Oxygen έρχεται να το αποδείξει

Σπάνιες φωτογραφίες και στίχοι του Nick Cave στο βιβλίο «Stranger Than Kindness»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA