Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην αντιγραφή του απαιτητικού πιάτου της καλεσμένης σεφ, Ερασμίας Μπαλάσκα, η Λία κατάφερε να συγκεντρώσει 27/40 βαθμούς, με τους κριτές να λένε πως δεν είχε ξεκάθαρες στρώσεις στη γέμισή της, ενώ το κανελέ δεν ήταν αρκετά τραγανό.

Η Μαρίνα συγκέντρωσε 31/40 βαθμούς, καθώς το κέλυφος του κανελέ της δεν είχε τηγανιστεί αρκετά.

Τελικά, από τον διαγωνισμό αποχώρησε ο Αλέξανδρος, ο οποίος βαθμολογήθηκε με 24/40. Το κέλυφος του πιάτου του είχε πανιάσει και έβγαλε φουσκάλες, ενώ και το πατέ του βγήκε πολύ υγρό.

Φεύγοντας, ο Αλέξανδρος είπε πως πιστεύει πως στον τελικό του φετινού διαγωνισμού θα φτάσει η Μαρίνα και ο Τζιοβάνι.

Τα δάκρυα της Μαρίνας

Νωρίτερα, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας της κόκκινης ομάδας, όπου βγήκαν οι παίκτες προς αποχώρηση, αρκετοί ήταν εκείνοι που έδειξαν να χάρηκαν με την υποψηφιότητα της Μαρίνας.

Η πίεση, όμως, του ανταγωνισμού, αλλά και το γεγονός ότι της λείπουν τα παιδιά της, φαίνεται πως την έκαναν να «λυγίσει».

«Δεν μπορεί να μπει κανένας στη θέση μου και να καταλάβει το πόσο δύσκολο είναι. Όταν έφυγα από το σπίτι μου η μικρή ήταν 7 μηνών. Ελπίζω να γυρίσω όσο πιο αργά μπορώ και να περπατάει και να μιλάει και να με φωνάζει «μαμά». Η Λία δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό, διότι το παιδί της, καλώς η κακώς, είναι 4 χρονών, θα χαίρεται που την βλέπει στην τηλεόραση», δήλωσε η Μαρίνα με δάκρυα στα μάτια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA