Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κολλητός φίλος του Τριαντάφυλλου, Απόστολος Κούρτης μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για τον «Ντάφι» και αναφέρθηκε στο ζήτημα που προέκυψε με τη δωροδοκία την οποία κατήγγειλε Γιώργος Ασημακόπουλος ότι ο Τριαντάφυλλος ήθελε να δωροδοκήσει εκείνον και τον Κόρο, για να τον κρατήσουν στο παιχνίδι.

Χαρακτήρισε «βαρύ» να καταγγείλει κάποιος κάτι τέτοιο και προσέθεσε: «Είναι εντελώς εκτός από το κομμάτι του παιχνιδιού και προσβάλλει την προσωπικότητα του άλλου. Ο Τριαντάφυλλος από τη στιγμή που θα ξυπνήσει μέχρι να κοιμηθεί δύο πράγματα τον επηρεάζουν άμεσα, το ένα είναι η θρησκεία που είναι βαθιά θρησκευόμενος και το άλλο είναι η θετική ενέργεια. Μεταξύ μας μου έχει πει «στείλε μου θετική ενέργεια για να γίνει κάτι και από εμένα ό,τι θες», το οποίο μπορεί να σημαίνει ένα κέρασμα αλλά έχει έρθει και μου έχει δώσει χρήματα, άρα λοιπόν εγώ έχω δωροδοκηθεί από τον Τριαντάφυλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμα συμπλήρωσε πως φαντάζεται το κλίμα που θα το είπε αυτό ο Τριαντάφυλλος, «κάθονταν όλοι στην παραλία υπήρχε θετικό κλίμα και όταν υπάρχει ωραίο κλίμα ο Τριαντάφυλλος μπορεί να πει χίλια μύρια».

Για την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά με τον οποίο ο «Ντάφι» είχε έρθει σε ρήξη ανέφερε:

«Φάνηκε ακράδαντα ότι όσο άδικο και να έχεις, ό,τι λάθος και να έχεις πει, όταν η συμπεριφορά κάποιων απέναντι σου είναι απάνθρωπη και μιλάω για το ότι δεν του έδωσαν φαγητό, ο μέσος κόσμος το καταδικάζει» και προσέθεσε ότι μετά από τέτοια συμπεριφορά και τον Γιώργο Λιανό να είχε απέναντι του «ο κόσμος θα επέλεγε να μείνει το Survivor χωρίς παρουσιαστή».

Τέλος σε ερώτηση αν πήρε μαζί του ένα μπουκαλάκι με αγιασμό από τον Άγιο Εφραίμ μαζί του στον Άγιο Δομίνικο, ο Απόστολος Κούρτης αποκάλυψε ότι το πρώτο πράγμα που κάνει και στην καθημερινότητά του ο Τριαντάφυλλος είναι μόλις ξυπνήσει πριν σηκωθεί από το κρεβάτι να πιει αγιασμό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA