Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα όσα είπε ο Γιώργος Κοψιδάς κατά την αποχώρησή του από το Survivor σχολίασε με... σκωπτικό τρόπο ο Αλέξης Παππάς.

«Ηγέτη τον αποκαλούσαν οι κόκκινοι και κάποιοι από την μπλε ομάδα αλλά αυτός και σηκώθηκαν να χειροκροτήσουν την έξοδό του ενώ ο ίδιος ο ηγέτης Κοψιδάς μας έβρισε όλους εν μέρει κι άφησε υπονοούμενα ανοιχτά ότι ο κόσμος παρακολουθεί ένα σάπιο κι υποβαθμισμένο πρόγραμμα κι ότι η νοημοσύνη του είναι κάτω από του μέσου όρου» είπε ειρωνικά ο Αλέξης Παππάς

«Έπρεπε να πει συγγνώμη στον κόσμο για τα λάθη του που δεν τα καταλάβαινε και για όλη την ταλαιπωρία που τον έβλεπε. Τελικά αποδεικνύεται ότι είχα δίκιο για όλα αυτά που έλεγα και για τον Κόρο που τον κατέκρινα για την στάση του στον Τριαντάφυλλο και ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε» δήλωσε μιλώντας στην κάμερα.

«Ο Κοψιδάς μας είπε βλάκες και μπάζα και τον κόσμο ηλίθιο. Όταν ήταν υποψήφιος την πρώτη φορά και παρέμεινε, ο κόσμος δεν ήθελε ίντριγκα; Τώρα άλλαξε γνώμη;» αναρωτιόνταν κάποιοι από τους παίκτες της Μπλε ομάδας μιλώντας στην καλύβα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA