Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήταν θέμα χρόνου κάποιο μεγάλο στούντιο να μεταφέρει στην μικρή οθόνη την εισβολή της 6ης Ιανουαρίου στο αμερικανικό Καπιτώλιο. Σύμφωνα με το Variety, αυτή η επίθεση στην καρδιά της δημοκρατίας των ΗΠΑ που προκάλεσε σοκ στην παγκόσμια κοινότητα θα γίνει μίνι σειρά και μάλιστα από την ομάδα πίσω από τη σειρά The Comey Rule, που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Σεπτέμβριο και ασχολήθηκε με όλους τους απαράδεκτους χειρισμούς της διακυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ.

Η σειρά που θα προβληθεί στο Showtime και θα γράψει o Billy Ray, σε συνεργασία με τον Shane Salerno και τον Josh McLaughlin στην παραγωγή και θα παρουσιάζει την κλιμάκωση των γεγονότων που κατέληξαν στην πραγματοποίηση της εισβολής, ιστορίες μέσα στο Καπιτώλιο κατά τη διάρκειά της, καθώς και τις συνεπακόλουθες έρευνες του FBI και του Κογκρέσου γύρω από τις συνθήκες της. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το καστ ή για το πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά.

Υπενθυμίζουμε πως το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου μια ομάδα οπλισμένων οπαδών του Τραμπ εισέβαλε -με σχετική ευκολία- στο Καπιτώλιο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Κογκρέσου για την επικύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Πάνω από 140 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA