Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν αναρωτιόσασταν ποιος θα ήταν ικανός να επικρατήσει σε μια πιθανή εισβολή εξωγήινων, τότε ένα βρετανικό δημοψήφισμα φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Σύμφωνα με τις ψήφους των Βρετανών ο άνθρωπος που θα μας οδηγήσει στη νίκη εναντίον των εξωγήινων δεν είναι άλλος από τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Στο καίριο ερώτημα «Έχετε σκεφτεί ποτέ ποιο δημόσιο πρόσωπο θα ήταν το κατάλληλο να ηγηθεί της σωτηρίας του κόσμου σε μια πιθανή επιδρομή εξωγήινων στον πλανήτη Γη;» η πλειοψηφία απάντησε των διάσημο ηθοποιό με την μεγάλη προϋπηρεσία σε επικές μάχες που περιλαμβάνουν τα Terminator, True Lies, Comando, Predator, Total Recall, Εxpendables, End Of Days, Last Action Hero και άλλα.

Ο Άρνι από την πλευρά του ενημερώθηκε για αυτήν την έρευνα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την προτίμησή του δηλώνοντας «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που πιστεύει σε μένα. Είμαι έτοιμος να υπηρετήσω αυτό το αξίωμα».

Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 άτομα και στη δεύτερη θέση μετά τον «Εξολοθρευτή» βρέθηκε ο Γουίλ Σμιθ με εμπειρία από το φρανσάιζ Men in Black. Την πεντάδα συμπληρώνουν ο θρυλικός Βρετανός παρουσιαστής Sir David Attenborough, ο Μπρους Γουίλις και ο Τομ Κρουζ, ενώ στην κορυφαία δεκάδα συναντάμε επίσης την Σιγκούρνι Γουίβερ, πρωταγωνίστρια των Alien, την Τζίλιαν Άντερσον των X-Files, τον Χάρισον Φορντ, αλλά και τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μάλλον γιατί είχε την ιδεά της ίδρυσης της...Space Force.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA