Τί γίνεται όταν το προϊόν σου έχει «δοκιμαστεί» και επιτύχει, τουλάχιστον όσον αφορά σε ανταγωνιστικά του προγράμματα στη ζώνη προβολής του, αλλά περνάει... κρίση;

Δεν το «κόβεις», προσπαθείς να το βοηθήσεις ή να το «σώσεις» με κάποιο τρόπο.

της Ραφαέλλας Ράλλη

Κάτι τέτοιο άλλωστε συμβαίνει, με τις περισσότερες εκπομπές που έχουν να αντιμετωπίσουν στα ίσια το φετινό τηλεοπτικό «φαινόμενο» του μόνιμου 70% στις τηλεθεάσεις από τον Άγιο Δομήνικο.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες, αποκλειστικές πληροφορίες από τον «κόλπο» της παραγωγής του Antenna, μην ξαφνιαστείτε αν αλλάξει ώρα μετάδοσης του «2night Show» ελέω Survivor.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η ομάδα του εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταφερθεί λίγο αργότερα η εκπομπή του, ώστε να έχει ολοκληρωθεί η προβολή του εκάστοτε επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης και να επιστρέψουν οι τηλεθεατές στην αγαπημένη τους συνήθεια.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν έχει συμβεί ακόμη η εν λόγω αλλαγή, και μπορεί να μη συμβεί καθόλου, είναι το ότι εκκρεμεί το ενδεχόμενο να παρέμβει το ΕΣΡ μεταθέτοντας το Survivor μετά τα μεσάνυχτα, κατόπιν της ερώτησης Νικολόπουλου στη Βουλή.

Η απάντηση θα δοθεί σύντομα στη μικρή οθόνη...