Για νίκη των Ελλήνων με 10-8 έλεγαν από χθες τα spoilers που είχαν διαρρεύσει σχετικά με την 2η αναμέτρηση μεταξύ της Ελληνικής και της Τουρκικής ομάδας του Survivor, όμως αυτή τη φορά οι διαρροές δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Σε έναν πραγματικά συγκλονιστικό αγώνα, οι Τούρκοι επικράτησαν με 10-9 κι έτσι κέρδισαν το έπαθλο που για εκείνους ήταν μία εβδομάδα διακοπές στη Μύκονο.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά, προηγήθηκε με 3—0, όμως στην συνέχεια οι τούρκοι ανέβασαν ρυθμούς έκαναν το 3-5 και μετά οι δύο ομάδες πήγαιναν «στήθος με στήθος».

Το παιχνίδι ήρθε στο 9-9 και οι δύο ομάδες πήγαν στο τελευταίο αγώνισμα. Η Σάρα Εσκενάζυ με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησαν καλά, πήραν ένα μεγάλο προβάδισμα και έφτασαν πρώτες στον στόχο, σηκώνοντας τη σημαία.

Ακολούθησαν, οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι τα πήγαν περίφημα και έφτασαν πρώτοι στον στόχο, ωστόσο, οι βολές του Ντάνου δεν ήταν τόσο καλές. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη και η μοναδική φορά στους δύο αγώνες με την Τουρκία που ο Αγγελόπουλος έχασε ματς. Να σημειωθεί ότι ο αντίπαλος παίκτης έκανε πολύ καλές βολές, με αποτέλεσμα το τελικό 10-9 για τους Τούρκους.

Μετά το τέλος των αγώνων πάντως δημιουργήθηκε μία μικρή «γκρίνια» στην ομάδα των μαχητών κι αυτό γιατί αγωνίστηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας αρχικά κι έμεινε έξω ο Κωνσταντίνος Βασάλος κάτι για το οποίο ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είχε από την αρχή εκφράσει ανοιχτά την αντίθεση του.