Από το 2002 μέχρι σήμερα έχουμε δει 5 ταινίες του Spiderman. Το 2014 ήταν η τελευταία του franchise Amazing Spiderman και φυσικά δε γινόταν να μείνουμε για πολύ καιρό χωρίς την ύπαρξη του σούπερ ήρωα. Μετά τον Batman και τον Superman της DC και δεδομένου ότι ως το 2020 θα έρθουν πολλές ατομικές ιστορίες των δύο ηρώων και όσων άλλων είδαμε στο Dawn of Justice, η Marvel απαντάει μέσω της Sony με την επιστροφή του Spiderman.

Αυτή τη φορά στο ρόλο του αραχνανθρώπου θα είναι ο Tom Holland, ο οποίος συμπληρώνει σε λίγο καιρό τα 20 του χρόνια και βλέπουμε ότι ενώ όλος ο φυσιολογικός κόσμος μεγαλώνει, ο Spiderman είναι σαν τον Benjamin Button. Κάθε φορά μικραίνει και περισσότερο. Κι αν αυτό μπορεί να το καταπιεί ο εγκέφαλος, αυτό που φαντάζει κάπως άκυρο είναι ότι η Marisa Tomei θα κάνει την θεία May.

Η νέα ταινία θα έχει τίτλο Spiderman: Homecoming και από τα άκρως ιντριγκαδόρικα της υπόθεσης είναι ότι θα δούμε και τον Toni Stark aka Iron Man, κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει (;) γκεστ εμφάνιση ο Robert Downey Junior. Η κυκλοφορία της έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουλίου του 2017 και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Tom Rothman.

_89208377_homecoming