Η Αγγελική Νικολούλη με σκληρή δουλειά και πείσμα κατάφερε να καθιερωθεί σαν η πρώτη γυναίκα αστυνομικός ρεπόρτερ στην Ελλάδα. Την περίοδο που ξεκίνησε να ασχολείται με το συγκεκριμένο είδος δημοσιογραφίας ήταν αδιανόητο για μια γυναίκα να «εισβάλει» στον ανδροκρατούμενο χώρο του αστυνομικού ρεπορτάζ. Όμως αυτή τα κατάφερε. Το «Φως στο Τούνελ» έχει τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις 22 φορές από κοινωνικούς φορείς και κατέχει σημαντική θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

Πριν λίγες ώρες ο βιογράφος Νίκος Σταθούλης επιτέθηκε στη γνωστή δημοσιογράφο ποστάροντας μία φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο facebook γράφοντας ως λεζάντα «Σαν σήμερα: αυτή η Κατίνα που βλέπετε είναι η Αγγελική Νικολούλη! Μια άγνωστη τότε δημοσιογράφος (1983) αστυνομική συντάκτης στον Ελεύθερο Τύπο η οποία ξεκίνησε τον διασυρμό του Αλέξανδρου Ιόλα, για να γίνει απλά και μόνο γνωστή. Στη φωτό έχει πάρει αγκαζέ τον Αντώνη Νικολάου, ντυμένο Μαρία Κάλλας, και έχουν πάει μαζί στον προϊστάμενο ποινικής δίωξης της εισαγγελίας κ. Στάμο… Και καμαρώνει…!!!».

upl5641a1d9ba56e

Η φωτογραφία απεικονίζει την Αγγελική Νικολούλη να έχει μεταβεί στο χώρο της Εισαγγελίας μαζί με τον Αντώνη Νικολάου, ντυμένο Μαρία Κάλλας καταθέτοντας στοιχεία εναντίον του φημισμένου γκαλερίστα και συλλέκτη Αλέξανδρου Ιόλα. Εκείνη τη περίοδο η αστυνομική ρεπόρτερ δούλευε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος». 

Μετά από λίγη ώρα ο βιογράφος διέγραψε τη φωτογραφία.