Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από όταν ανακοινώθηκε η επιστροφή του μέσα από τη συχνότητα του Star μέσω σχετικού τρέιλερ και ήδη το σόου μαγειρικής κοντεύει να «βουλιάξει» από το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει οι επίδοξοι σεφ. 

Δεδομένης της επιτυχίας που ακολούθησε τον Άκη Πετρετζίκη, o οποίος αναδείχτηκε νικητής της πρώτης σεζόν του Master Chef, οι συμμετοχές έχουν φτάσει ήδη τις 2.700, χωρίς ακόμη να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία!

Βέβαια, για την ώρα, οι υπόλοιπες διαδικαστικές λεπτομέρειες που αφορούν στην εκπομπή δεν έχουν γίνει γνωστές. Το μόνο σίγουρο είναι το όνομα του Δημήτρη Σκαρμούτσου, καθώς ήδη συνεργάζεται με το κανάλι μέσω του project «Blind Taste» που παρουσιάζει και τα πάει εξαιρετικά καλά. 

Όχι μόνο δεν έχει αποφασιστεί από την παραγωγή ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή, αλλά δεν ξέρουμε ούτε τους πιθανούς οικοδεσπότες της εκπομπής. Θυμίζουμε ότι στην πρώτη σεζόν ήταν η Ευγενία Μανωλίδου, στη δεύτερη που δεν ανέδειξε ποτέ νικητή ανέλαβε η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ το Junior Master Chef παρουσίασε η Μαρία Μπεκατώρου.

Πάντως, όπως «ψιθυρίζεται» είναι λογικό να υπάρχει τόση προσφορά από συμμετέχοντες, καθώς πέρα από την προβολή, ο νικητής θα κερδίσει το διόλου ευκαταφρόνητο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Θυμίσου το τρέιλερ: