Οι φανατικοί του Survivor επιβεβαιώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης και είδαν τελικά –προς μεγάλη τους ευχαρίστηση- τον Λάμπρο Χούτο να αποχωρεί.

Ο νέος αρχηγός της «κλίκας» Χανταμπάκη είδε την πόρτα της εξόδου, με τους υπόλοιπους τρεις υποψηφίους, τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τη Λάουρα Νάργες και τον Κώστα Κοκκινάκη να συνεχίζουν στο παιχνίδι και να ανυπομονούν για την ένωση των ομάδων.

 

Ωστόσο, λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του κοινού, ο Σάκης Τανιμανίδης «έστησε στον τοίχο» Διάσημους και Μαχητές, επιβεβαιώνοντας μια φήμη που κυκλοφορούσε εδώ και καιρό πως υπήρξαν παίκτες που πήραν τρόφιμα από ντόπιους του νησιού και τα έφαγαν εντός Survivor.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, η παραγωγή του Survivor είναι ενήμερη για τα εν λόγω περιστατικά, ξεκαθάρισε, όμως, πως σε περίπτωση που συμβεί κάτι αντίστοιχο, θα υπάρξουν κυρώσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, τρόφιμα «μπήκαν» στην παραλία των Διασήμων δύο φορές και σε αυτή των Μαχητών μία, ζητώντας από τους παίκτες να… δικαιολογηθούν αν και εφόσον το ήθελαν.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος επιβεβαίωσε πως παρότι είναι μόλις 10 μέρες στην παραλία των Μαχητών, γνωρίζει πως οι συμπαίκτες του πήραν και μοιράστηκαν ένα καρβέλι ψωμί, ενώ τόνισε πως στην ουσία επρόκειτο για μία μόνο μπουκιά για τον κάθε παίκτη. Μάλιστα, έκανε λόγο για «θέμα» ψυχολογίας και όχι για τέλος της πείνας τον παικτών.

Με τον ίδιο τρόπο λειτούργησε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος επιβεβαίωσε από τη μεριά του πως και η ομάδα των Διασήμων έχει φάει εκτός κανονισμού ένα καρβέλι ψωμί, μιλώντας για «μια στιγμή αδυναμίας ή υπερβολικής πείνας».

«Κάποιος από εμάς πήρε μια πρωτοβουλία. Σαφέστατα είναι εκτός κανονισμών και από τότε το αφήσαμε, δεν ξανάγινε. Είναι και επικίνδυνο παράλληλα. Εκείνα που πήραμε δεν μπορούσαν να ταΐσουν μια ομάδα. Ούτε λύση έφερε, περισσότερο ψυχολογική υποστήριξη ήταν», κατέληξε.

 

Κάπως έτσι, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Ντάνο να εμπλέκεται στο συμβάν, αξίζει να σημειωθεί πάντως πως παρότι με λεγόμενά του μοιάζει να παραδέχθηκε την… ενοχή του, δεν έκανε λόγο για τη συμμετοχή άλλων, παρότι οι φήμες θέλουν κι άλλους παίκτες να εμπλέκονται.

Σε άλλα νέα, ο τραυματισμός του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο γόνατο αναστάτωσε παίκτες και παραγωγή, όλα όμως τελικά πήγαν καλά και ο παίκτης αναρρώνει.

 

Όσο για τη χθεσινή δοκιμασία που θα χάριζε στους νικητές το έπαθλο της επικοινωνίας; Το κέρδισαν οι Μαχητές με σκορ 10 – 8!