Έλληνες παίκτες εναντίον Τούρκων παικτών. Η παραγωγή του Survivor δεν μπορούσε να μην εκμεταλλευτεί το γεγονός πως τα παιχνίδια των δύο χωρών γίνονται σε απόσταση αναπνοής το ένα με το άλλο κι έτσι απόψε το βράδυ ο ΣΚΑΪ θα παρουσιάσει το... ματς της χρονιάς.

Οι ομάδες διάσημων και μαχητών των δύο χωρών θα ενωθούν, ώστε να προκύψουν οι «dream teams» των δύο παιχνιδιών. Οι ομάδες θα αποτελούνται από επτά παίκτες η κάθε μία (πέντε άντρες και δύο γυναίκες) και για τους Έλληνες, που θα είναι η μπλε ομάδα οι δεδομένοι που θα παίξουνείναι ρεις από τους μαχητές και δύο διάσημοι.

Συγκεκριμένα την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν οι Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Σάρα Εσκενάζυ, Γιώργος Αγγελόπουλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Για την Τούρκικη ομάδα, ο πιο δυνατός παίκτης θεωρείται ο μποξέρ, Adem Kılıçcı, που ανήκει στην ομάδα των «Διάσημων» ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι χάρηκε πολύόταν έμαθε γι' αυτόν τον αγώνα «'Έχω πάει στην Αθήνα και αυτή θα ήταν μία ωραία πρόκληση. Πάντα βαριόμουνα να αγωνίζομαι με τα ίδια άτομα. Θα ήταν ωραία να αγωνιστούμε με άλλα άτομα».

Ο Τούρκος μποξέρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 είχε προβλήματα μετά από έλεγχο ντόπινγκ.

Ο Adem Kılıççı θεωρείται ο… Γιώργος Αγγελόπουλος του τουρκικού Survivor όμ,ως δεν είναι ο μόνος δυνατός παίκτης. Ένας επίσης πολύ δύσκολος αντίπαλος για τους Έλληνες θα είναι και ο πρώην διεθνής Τούρκος, ποδοσφαιριστής İlhan Mansız που θεωρείται παίκτης-είδωλο για την Μπεσίκτας.

Εμείς φυσικά αν ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ελληνική ομάδα. Αυτός ο αγώνας άλλωστε έγινε αιτία να σταματήσουν οι... διαμάχες στα social media, αφού πλέον υπάρχει κοινός «εχθρός»

Δείτε την ανακοίνωση του αγώνα από τον Σάκη Τανιμανίδη και τις προβλέψεις των παικτών στο χθεσινό επεισόδιο, αλλά και τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου