Η Παμπίνα Κοντέα ήταν κατά κοινή ομολογία η ωραιότερη παρουσία του Star Academy. Για να ακριβολογούμε μάλιστα, ήταν η μοναδική που δέχτηκε θετικά σχόλια από τους τηλεθεατές και χρήστες του διαδικτύου.

Η 29χρονη κοπέλα που εμφανίστηκε στη σκηνή του μουσικού σόου του Epsilon ερμηνεύοντας το «Πάτωμα» των Σταμάτη Κραουνάκη – Λίνας Νικολακοπούλου που αγαπήθηκε μέσα από τη φωνή της Τάνιας Τσανακλίδου αποφάσισε να αποχωρήσει τελικά από το σόου και να μη μπει στο σπίτι του Star Academy.

 

H επιλογή της να αποχωρήσει μόνο θετικά σχολιάστηκε από τους φαν του Twitter, ωστόσο η Ναταλία Γερμανού θέλησε μέσα από την εκπομπή της να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο πιθανότητα η Παμπίνα αποφάσισε να δώσει τέλος.

«Θα σας πω κάτι που δεν το είπα την Παρασκευή στο live, παρότι την αναγνώρισα. Ήταν η δεύτερη φορά που τη συναντούσα σε talent show. Τη συνάντησα πρώτη φορά πάλι ούσα κριτική επιτροπή στις οντισιόν του Dream Show πριν από 10 – 11 χρόνια. Πάλι είχε περάσει από οντισιόν, πάλι την αποθεώσαμε, πάλι την περάσαμε και πάλι η Παμπίνα έφυγε λέγοντας μας ότι ψυχολογικά δε μπορούσε να το διαχειριστεί. Ζήσαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία.

 

Όσο για την Παμπίνα; Το μόνο που σχολίασε για την αποχώρησή της από το Star Academy ήταν η αγάπη της για την Άννα Βίσση:

«Νοιώθω τη μεγάλη ανάγκη να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε μια τραγουδίστρια που πάντα αγαπούσα και θαύμαζα από μικρό παιδί. Τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ. Η μεγαλοσύνη και η γενναιόδωρα με την οποία μίλησε για μένα με άφησαν άφωνη... Σας ευχαριστώ κυρία Βίσση που αναπτερώσατε τις ελπίδες μου και με κάνατε να νοιώσω τόσο όμορφα....».