Από χθες κυκλοφορεί η φήμη ότι μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και της Ειρήνης Παπαδοπούλου, υπήρξε μία ακόμη που ωστόσο αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή.

Το πρόσωπο που ζήτησε να αποχωρήσει φέρεται ότι είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, διότι μετά το «φευγιό» του φίλου της, είτε υποψιάστηκε ότι το «κλίμα» στην Ελλάδα δεν είναι αυτό που νόμιζε η «κλίκα» (Χανταμπάκη - Βαλαβάνη - Χούτου - Νάργες) είτε έφτασε στα αυτιά της μία σχετική πληροφορία.

Σύμφωνα με το Youweekly, η αθλητικογράφος τρόμαξε στην ιδέα του ότι θα έχει την ίδια αντιμετώπιση με τον Στέλιο Χανταμπάκη και σε μία στιγμή αδυναμίας ζήτησε να αποχωρήσει για να προλάβει να περισώσει όση αξιοπρέπεια της έμεινε από τη συμμετοχή της.

Παρόλα αυτά, η τουρκική παραγωγή, βλέποντας το τηλεοπτικό project της να καταρρέει στο ενδεχόμενο μίας ακόμη αναπάντεχης απώλειας, προσπάθησε να τη μεταπείσει προβάλλοντας το επιχείρημα ότι σύντομα οι δύο ομάδες θα ενωθούν.

Τα ίδια κατά τα φαινόμενα της είπε και η φίλη της Λάουρα Νάργες, με αποτέλεσμα τελικά να το ξανασκεφτεί και να μην έχει πάρει ακόμη μία οριστική απόφαση...