Η ελληνική ομάδα του Survivor μετά το τέλος του 1ου «ημιχρόνου» με την αντίστοιχη της Τουρκίας μαζεύτηκε στην παραλία και συζήτησαν τόσο για τον 1ο αγώνα, όσο και για τον επόμενο που θα τον δούμε απόψε.

Οι παίκτες θεώρησαν πως αν είχαν γίνει λίγο πιο «σοφές» επιλογές στην επιλογή του εκάστοτε αντιπάλου, στα «ματσαρίσματα», όπως είπαν χαρακτηριστικά, τότε θα είχαν καταφέρει να πάνε τουλάχιστον το παιχνίδι στην ισοπαλία, δηλαδή στο 9-9 και ένα τελευταίο διπλό παιχνίδι θα μπορούσε να καθορίσει τον νικητή.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πάντως εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος πως στον επαναληπτικό αγώνα θα πάρουν τη νίκη, όπως είπε πως το ίδιο θα γίνει και στα «πέναλτι» που θα καθορίσουν τον τελικό νικητή.

Στη συνέχεια οι παίκτες άρχισαν να κάνουν τις προβλέψεις τους σχετικά με το που θα στηρίζεται ο 2ος αγώνας, εάν δηλαδή θα είναι αγώνας δύναμης, ταχύτητας, ισορροπίας κλπ.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος προέβλεψε πως θα είναι ένας αγώνας που θα στηρίζεται στην συνεργασία των παικτών κι όπως φάνηκε αργότερα από το τρέιλερ έπεσε μέσα!