Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες, αυτό που είχαμε ήδη πληροφορηθεί, ότι δηλαδή οι καλύτεροι από αυτούς θα αγωνιστούν εναντίον των Τούρκων που συμμετέχουν στην αντίστοιχη παραγωγή που προβάλλεται στη γείτονα χώρα.

Αν κερδίσουν οι Έλληνες, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali, το έπαθλό τους θα είναι μία εβδομάδα διακοπών στο Μπόντρουμ (στην Αλικαρνασσό δηλαδή), που αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τουρκικά θέρετρα. 

Παράλληλα, οι νικητές θα γιορτάσουν με έναν εκλεκτό καλεσμένο, τον τραγουδιστή Φεντόν που έχει ρίζες από Ελλάδα και Αρμενία. Μάλιστα, ο ίδιος, όταν παρουσιάστηκε μπροστά στους παίκτες, είπε: «Όποιος και να κερδίσει, θα κερδίσει η τουρκοελληνική φιλία», αποσπώντας με αυτόν τον τρόπο τις επευφημίες όλων των παικτών. 

Από όσες εικόνες βλέπουμε στο τρέιλερ, διακρίνονται οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάρα Εσκενάζη, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος να μάχονται εναντίον των Τούρκων.

Το πρώτο έκτακτο επεισόδιο προβάλλεται στη θέση του X-Factor, απόψε, λοιπόν, το επόμενο έχει προγραμματισθεί για την Παρασκευή, ενώ όπως όλα δείχνουν η «ιστορία» μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων θα λάβει τέλος την Κυριακή με «πανηγυρικές» διαδικασίες.

Δείτε το τρέιλερ: