Παρακολουθώντας το χθεσινό Survivor, οι περισσότεροι ίσως είχαν την αίσθηση πως τα πράγματα έχουν αρχίσει να ηρεμούν και να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς, πάντα σε σχέση με τα δεδομένα του Άγιου Δομήνικου.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης επέστρεψε μάχιμος στα αγωνίσματα, πετυχαίνοντας δύο στις δύο νίκες, αλλά και η Λάουρα αντίστοιχα επέστρεψε στις συντριπτικές ήττες.

Μιας και αποχώρησε οικειοθελώς η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η «Λαουρίτα» αναγκαστικά πρέπει να συμμετέχει πια στα αγωνίσματα και χθες δημιουργήθηκε ολόκληρο ζήτημα με την υψοφοβία της.

Έπαθε κρίση πανικού ανεβαίνοντας στο σημείο από όπου έπρεπε να κάνει τσουλήθρα και το twitter οργίασε πως υποκρίνεται για να μην αγωνιστεί.

Μάλιστα, μερικοί έσπευσαν να φέρουν τα πειστήρια από το τηλεοπτικό της παρελθόν ούσα μέλος της εκπομπής «Το Πρωινό», όπου φαινόταν να μην έχει τις ίδιες φοβίες. 

Στο μεταξύ, το hashtag #λαουρήττα φτιάχτηκε εξαιρετικά για την περίσταση!

Πάντως, οι «Μαχητές» με μεγάλη διαφορά κέρδισαν το έπαθλο, ένα... Δομηνικανό αρνί, που σχολιάστηκε για το μέγεθός του. Το συνόδευσαν με μπύρες, για ένα πλήρες πασχαλινό γλέντι.

Δείτε τα πιο επιτυχημένα tweets, συμπεριλαμβανομένων αυτών που δείχνουν τη Λάουρα πιο δραστήρια στο παρελθόν: