TV - Media
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Crooked Man: O επόμενος μεγάλος τρόμος της οθόνης

Ακόμα ένας δαίμονας με δική του ταινία μέσα από το «σύμπαν του Conjuring».

Kαθώς ο τρομακτικός δαίμονας Βάλακ του «The Nun», της νέας spin-off ταινίας από το «σύμπαν του Conjuring», συνεχίζει να σαρώνει το box office, ένας άλλος απειλητικός και άκρως φρικιαστικός χαρακτήρας επίσης από Το «Κάλεσμα 2»  θα έρθει, όπως όλα δείχνουν να ταράξει ακόμα περισσότερο τα όνειρά μας... 

«Λογικό και αναμενόμενο» θα σχολιάσουμε από την πλευρά εμείς, καθώς οι ταινίες από το περιβόητο σύμπαν του τρόμου έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, σπάζοντας τα ταμεία.

Αυτή τη φορά λοιπόν ο λόγος γίνεται για τον... κύριο με το καπέλο και τα κοφτερά δοντάκια που ξεπροβάλλουν κάτω από ένα σαρδόνιο χαμόγελο, γνωστό και ως Crooked Man. Ήδη από τον περσινό Ιούνιο, οι παραγωγοί είχαν ανακοινώσει τα σχέδιά τους για ένα ανεξάρτητο κεφάλαιο «Conjuring» με πρωταγωνιστή τη τρομακτική φιγούρα. Μάλιστα, όταν αυτή φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, πιθανότατα τον Μάρτιο του 2019 όπως θέλουν κάποιες φήμες, θα αποτελέσει τον τρίτο δαίμονα από το «Conjuring» που γίνεται... σταρ αποκτώντας τη δική του ξεχωριστή ταινία!

Έχοντας από τον Αύγουστο του 2017 να ακούσουμε νεότερα για τον Crooked Man και καθώς «Η Καλόγρια» έχει στοιχειώσει το μυαλό μας -και τις πρώτες θέσεις του box office- εδώ και μέρες, μια δήλωση του υπεύθυνου παραγωγής Πίτερ Σαφράν έρχεται να ταράξει τώρα τα νερά: «Εργαζόμαστε ακόμα πάνω στο σενάριο αυτό. Έχουμε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη σχετικά με τις ταινίες που θέλουμε να φτιάξουμε στο "σύμπαν του Conjuring" και μέχρι να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας δεν μας ενδιαφέρει να παρουσιάσουμε κάτι απλά και μόνο για να το κάνουμε. Κατά τη γνώμη μου λοιπόν το "Crooked Man" θα μπορούσε να εξελιχθεί ως μια πολύ ενδιαφέρουσα αλλά και διαφορετική ιστορία». 

Καθώς λοιπόν οι παραγωγοί του «Conjuring» φυλάνε ένα γερό άσο στο μανίκι τους, δηλαδή έναν από τους πιο τρομακτικούς δαίμονες του franchise, θέτουν ως βασική προτεραιότητα τη δημιουργία μιας τρομακτικής ιστορίας πολύ διαφορετικής από όσες μας έχουν συνηθίσει μέχρι σήμερα, δράττοντας την ευκαιρία να μας παρουσιάσουν κάτι μοναδικό, εκτοξεύοντας την αγωνία μας στα ύψη!

Το ίδιο ακριβώς έκαναν άλλωστε και με την «Καλόγρια», τοποθετώντας την ιστορία σε ένα απομονωμένο μοναστήρι, στη Ρουμανία του '50. «Φροντίζουμε πάντοτε να διασφαλίζουμε ότι δεν πρόκειται να επαναλάβουμε τον εαυτό μας. Ο Crooked Man πρέπει να μοιάζει πολύ διαφορετικός και να μεταδίδει μια άλλη αίσθηση και να δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Συνεπώς, αν δεν συμβαίνει ήδη αυτό, θα το κάνουμε εμείς να συμβεί», υπογραμμίζει ο Σαφράν.

Μιλώντας τόση ώρα όμως για τον Crooked Man, είμαστε σίγουροι ότι αρκετοί, ακόμα και από τους φαν των ταινιών «Conjuring», θυμάστε τον Crooked Μan από αμυδρά έως καθόλου και όχι άδικα. Βλέπετε, σε αντίθεση με τον δαίμονα Βάλακ που μετά το «Κάλεσμα 2» έγινε ο σούπερ σταρ της παρέας κινώντας όχι μόνο τα νήματα στην εν λόγω ταινία αλλά κάνοντας και cameo εμφανίσεις στην ταινία «Annabelle: Creation» τραβώντας όλη την προσοχή πάνω και τα βλέμματα πάνω του, ο Crooked Man έχει μείνει ελάχιστα στη μνήμη μας ως ένα... «πιόνι» στο συνολικό σκηνικό του φιλμ «Το Κάλεσμα 2». Εύλογα λοιπόν αναρωτιέται κανείς από που θα πιαστούν οι δημιουργοί για να ξετυλίξουν το κουβάρι της ιστορίας του φρικιαστικού χαρακτήρα.

Η απάντηση θα μπορούσε ενδεχομένως να βρίσκεται στο «Annabelle 3», του οποίου τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο φθινόπωρο και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019, ή το «Κάλεσμα 3» του οποίου η παραγωγή θα αρχίσει μέσα στο 2019, ανοίγοντας την πόρτα στον Crooked Man ώστε να βρει τη θέση του μέσα στο «σύμπαν του Conjuring». 

Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε ότι τη δαιμονική οντότητα του Crooked Man, ενσάρκωσε ο ηθοποιός Χαβιέρ Μποτέτ και η έμπνευσή του προέρχεται από νεα παλιό παιδκό τραγουδάκι: «Τhere was a crooked man, and he walked a crooked mile. /He found a crooked sixpence upon a crooked stile. /He bought a crooked cat, which caught a crooked mouse. /And they all lived together in a little crooked house».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.