TV - Media

10 πράγματα που μάθαμε για το νέο «Καφέ της Χαράς» (pics)

Ετοιμάζεται η μεγάλη επιστροφή στο κανάλι του Αμαρουσίου

Προβλήθηκε για πρώτη φορά από το 2003 έως το 2006, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Θεωρήθηκε μία από τις πιο αγαπημένες σειρές της μικρής οθόνης, ενώ -εδώ και 16 χρόνια από την πρώτη προβολή- παίζεται συνεχώς σε επανάληψη. 

Το «Καφέ της Χαράς» έχει αφήσει ιστορία στη τηλεόραση και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα επεισόδια και πολλές εκπλήξεις. Μάλιστα, το κοινό αδημονεί για το πολυαναμενόμενο come back, κάτι που φαίνεται ακόμη και στα social media. Τι ξέρουμε, όμως, ήδη για τον καινούργιο κύκλο, σύμφωνα με τα όσα έχουν δηλώσει οι συντελεστές;
 

10
Η είσοδος της Ζέτας Δούκα

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα, μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα  γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα. 
 

Προηγούμενο
Επόμενο
9
Ο Πώποτας και η Χαρά σε νέες δράσεις

Στον προαναφερθέντα έρωτα, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας, αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».
 

Προηγούμενο
Επόμενο
8
Ο πρωταγωνιστικός έρωτας

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) -δικηγόρος πια- επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της.  Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Πάρις Σκαρτσολιάς) και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα. 

Προηγούμενο
Επόμενο
7
Το καινούργιο σενάριο

Από την τελευταία φορά που αφήσαμε τους ήρωες, έχουν συμβεί πολλά και σημαντικά. Το καφέ της Χαράς, που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει πια. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός. Οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη. 

Προηγούμενο
Επόμενο
6
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν 

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται σε φυσικούς χώρους στην Αττική, αλλά και στο χωριό  Καρυά  Αργολίδας, το οποίο έχει ταυτιστεί με την εικόνα του περίφημου Κολοκοτρωνιτσίου.

Προηγούμενο
Επόμενο
5
Οι αποχωρήσεις

Έχει γίνει γνωστό ότι από την νεανική παρέα του Κολοκοτρωνιτσίου μόνο ο Διονυσάκης θα βρεθεί στο καστ. Η Γωγώ με τον Μπίλυ και τη Ματούλα δεν θα συμμετάσχουν σε αυτό το νέο κύκλο. «Δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς. Φαντάζομαι ότι πάει αλλού η ιστορία. Φαντάζομαι ότι επικεντρώνεται στη Βάλια και τον Μανωλάκη το σενάριο. Αν υπήρχε λόγος να είμαι, ναι θα έκανα guest. Αν είναι απλά να είμαι για να είμαι, δεν θα το έκανα», ανέφερε ο Δημήτρης Τσακάλας. 

Προηγούμενο
Επόμενο
4
Τα «προβλήματα»

Οι δημιουργοί ήθελαν από την πρώτη στιγμή να επιστρέψουν στα νέα επεισόδια όλοι οι πρωταγωνιστές, ωστόσο το πρόβλημα αρχικά ήταν η Ρένια Λουιζίδου που είχε συμβόλαιο με τον ALPHA για το «Σόι σου». Μετά από συζητήσεις η λύση βρέθηκε και η τηλεοπτική Χαρά θα επιστρέψει κανονικά. 

Προηγούμενο
Επόμενο
3
Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι

Χάρης Ρώμας, Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζόυς Ευείδη, Πάρης Σκαρτσολιάς, Έφη Ρασσιά, Χριστίνα Τσάφου, Φωτεινή Ντεμίρη, Κώστας Φλοκατούλας, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Περικλής Λιανός, θα βρίσκονται ξανά στο καστ. 
 

Προηγούμενο
Επόμενο
2
Η επίσημη φωτογράφιση 

Πριν λίγα 24 ώρα, δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία, με τους Χάρη Ρώμα, Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Τζόυς Ευείδη να ποζάρουν γεμάτοι χαμόγελα. 
 

Προηγούμενο
Επόμενο
Η πρεμιέρα
1
Η πρεμιέρα

Η σειρά θα βγει στον αέρα το πρώτο δεκαήμερο του 2020, με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων του ANΤ1. Οι ιθύνοντες έκαναν την πρόταση στους σεναριογράφους Χάρη Ρώμα και Άννα Χατζησοφιά, καθώς θεώρησαν ότι το σίριαλ είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ιστορία του καναλιού. 
 

Προηγούμενο