TV - Media

Θα κλάψετε με τις 10 καλύτερες φετινές χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις (vids)

Οι καλύτερες διαφημίσεις που παίζουν στην αμερικανική τηλεόραση στις φετινές γιορτές.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή παίζονται στην αμερικανική τηλεόραση μερικές από τις καλύτερες διαφημίσεις της χρονιάς – οι υπόλοιπες παίζονται πάντα την ημέρα του Super Bowl, του μεγάλου τελικού του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου. Αλλά οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις είναι άλλη ιστορία. Βασικός τους στόχος είναι να συγκινήσουν, να παίξουν με τη νοσταλγία, να μας δείξουν επανενώσεις φίλων και συγγενών, κινήσεις ενδιαφέροντος, πράξεις γενναιοδωρίας.

Σύμφωνα με το Forbes, αυτές είναι οι 10 καλύτερες φετινές χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής στην αμερικανική τηλεόραση.

10
Xfinity, «A Holiday Reunion»

Στην πρώτη θέση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη διαφήμιση από το... σίκουελ του «Ε.Τ» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, μετά από 37 ολόκληρα χρόνια. Ο χαριτωμένος εξωγήινος επιστρέφει στη Γη και ξαναβρίσκει τον μικρό Έλιοτ, που τώρα έχει μεγαλώσει και έχει κάνει δική του οικογένεια. Μαζί τους ανακαλύπτει τι σημαίνει γρήγορο Ίντερνετ, virtual reality και οι υπόλοιπες τεχνολογικές ευκολίες που δεν υπήρχαν πίσω στο 1982.

Προηγούμενο
Επόμενο
9
Apple, «The Surprise»

Μετά από τα τάμπλετ της Microsoft έρχονται τα τάμπλετ της Apple για να βοηθήσουν δύο κοριτσάκια να κάνουν το πιο συγκινητικό δώρο στον χήρο παππού τους. Είδατε που τελικά κάνει καλό να δίνετε ένα τάμπλετ στα παιδιά για να μην κάνουν φασαρία;

Προηγούμενο
Επόμενο
8
Microsoft, «Lucy and the Reindeer»

Ένα κοριτσάκι χρησιμοποιεί το τάμπλετ Microsoft των γονιών του, που κάνει live μετάφραση σε πάνω από 60 γλώσσες, για να μιλήσει με ταράνδους και να τους βομβαρδίσει με ερωτήσεις για τον Άγιο Βασίλη.

Προηγούμενο
Επόμενο
7
Macy's, «Santa Girl»

Οι γονείς ενός κοριτσιού που πέφτει θύμα bullying στο σχολείο του επειδή όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει... Άγιος Βασίλης, το βοηθούν να πραγματοποιήσει την επιθυμία του.

Προηγούμενο
Επόμενο
6
Frito-Lay, «My Favorite Things»

Το τραγούδι «My Favorite Things» από το κλασικό μιούζικαλ «Η Μελωδία της Ευτυχίας» έγινε σύγχρονη χριστουγεννιάτικη υπερπαραγωγή με πολλά τσιπς, νάτσος και λοιπά σνακς, και πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Άννα Κέντρικ.

Προηγούμενο
Επόμενο
5
Oreo, «First Christmas»

Ένα ξωτικό μπαίνει σε ένα μίνι μάρκετ για να αγοράσει προμήθειες για τον Άγιο Βασίλη που περιμένει έξω, στο έλκηθρό του. Όταν φέρνει στο ταμείο μπισκότα Oreo και πορτοκαλάδα, ο υπάλληλος το δείχνει ποιος είναι ο σωστός συνδυασμός και πώς γίνεται η δουλειά. Στο τέλος φεύγουν όλοι μαζί για να μοιράσουν δώρα...

Προηγούμενο
Επόμενο
4
New York Lottery, «Special Delivery»

Μία φύλακας σε πάρκο χάνει το χαρτί της χριστουγεννιάτικης λοταρίας και τα ζωάκια συνεργάζονται για να της το επιστρέψουν. Κι αν της κάτσει;

Προηγούμενο
Επόμενο
3
Pepsi, «Gift It Forward»

Η Pepsi μοιράζει μετρητά και ενθαρρύνει όσους κερδίσουν να τα δώσουν σε κάποιον άλλο. Και για να τους πείσει, επιστρατεύει την Cardi-B που παίρνει την θέση του Άγιου Βασίλη, επειδή εκείνος κάνει δώρα μόνο στα καλά παιδιά και όχι στα άτακτα όπως ήταν εκείνη.

Προηγούμενο
Επόμενο
2
Hobby Lobby, «Christmas Is What You Make Of It»

Παραμένουμε στο μοτίβο των χωρισμένων μητέρων με γιους. Για να βοηθήσει τη μητέρα του που δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ για να τα βγάλει πέρα, ο γιος πουλάει το Playstation και στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο (με στολίδια από τα καταστήματα Hobby Lobby). Και βάζει και ένα πλυντήριο.

Προηγούμενο
Επόμενο
1
GAP, «Gift The Thought»

Μία μάνα που μεγαλώνει μόνη τον γιο της, οι δυσκολίες της ζωής, η ενηλικίωση, η επιστροφή στο σπίτι για τις γιορτές και ένα διαχρονικό κόκκινο hoodie Gap. Και μελωδία πιάνου που ανά στιγμές θυμίζει το «Where is my mind?» των Pixies. Συγκινηθήκατε;

Προηγούμενο