TV - Media

MEGA: 10 πρόσωπα του τότε… ξαναβρίσκονται στο νέο κανάλι

Μερικοί από τους πλέον έμπειρους δημοσιογράφους και παρουσιαστές που πέρασαν από το παλιό MEGA, θα βρίσκονται και στο καινούργιο

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του MEGA έχει ξεκινήσει. Το πάλαι πότε μεγάλο κανάλι θα βγει στον αέρα σε λίγες ώρες και το ενδιαφέρον στρέφεται στο πρόγραμμα, στα πρόσωπα, αλλά και στην όλη προσπάθεια που γίνεται. 

Οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι που συνθέτουν το team του νέου καναλιού, τα στελέχη που βάζουν την εμπειρία και τη «σφραγίδα» τους σε αυτό το εγχείρημα βρίσκονται σε θέσεις μάχης. Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και όσοι θα επιστρέψουν σε γνώριμες θέσεις, έχοντας περάσει και από το «παλιό» MEGA. 
 

10
Πέτρος Μπούτος

Από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως ο γκουρού της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς στην πορεία του μπόρεσε και δημιούργησε τάσεις, μόδες, συνήθειες, ως διευθυντής προγράμματος. Ο Πέτρος Μπούτος, ένας από τους ανθρώπους που απογείωσαν το τότε MEGA, επιστρέφει στο MEGA του Βαγγέλη Μαρινάκη για να «χτίσει» ένα κανάλι από την αρχή, πάντα βέβαια αξιοποιώντας την «κληρονομιά» της ταινιοθήκης και των μοναδικών σειρών. 


 

Προηγούμενο
Επόμενο
9
Νίκος Ευαγγελάτος

Μαζί με την Όλγα Τρέμη, ο Νίκος Ευαγγελάτος παρουσίαζε την εκπομπή «On Line» στο τότε MEGA, όπου τα social media πρωταγωνιστούσαν. Ο δημοσιογράφος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του νέου σταθμού, όπου θα αναλάβει το καθημερινό «Live news». 
 

Προηγούμενο
Επόμενο
8
Ράνια Τζίμα

Είναι από τους δημοσιογράφους που συστήθηκαν στο ευρύ κοινό μέσα από το πάλαι πότε μεγάλο κανάλι, καλύπτοντας κυβερνητικό ρεπορτάζ. Η Ράνια Τζίμα επιστρέφει στο σταθμό, αυτή τη φορά για να παρουσιάσει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων. 

Προηγούμενο
Επόμενο
7
Αλέξανδρος Παπανδρέου

Παρουσίασε στο τότε MEGA το «Μαγειρεύοντας στο σπίτι σας» και το «Παρέα στην κουζίνα». Τώρα, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ξαναχτυπά με την καθημερινή εκπομπή μαγειρικής, «Νόστιμα και απλά», που στόχο έχει να κερδίσει το δικό της φανατικό κοινό. 

Προηγούμενο
Επόμενο
6
Mένιος Σακελλαρόπουλος

Με τον ίδιο ακριβώς ρόλο, αυτό του σχολιαστή, θα επιστρέψει στο νέο MEGA ο μετρ των αθλητικών γεγονότων, Μένιος Σακελλαρόπουλος. Με τη δική του συμμετοχή ολοκληρώνεται μία μακρά λίστα από τα μεγάλα ονόματα του αθλητικού ρεπορτάζ που θα δώσουν το στίγμα τους στο MEGA. 
 

Προηγούμενο
Επόμενο
5
Αντώνης Καρπετόπουλος

Το πρόσωπο και η φωνή του συνδέθηκαν με μία από τις αθλητικές εκπομπές που έγραψαν ιστορία, με το «Σούπερ μπάλα live». Ο δημοσιογράφος θα αναβιώσει το θρυλικό αυτό φορμάτ, που θα παίζεται κάθε Κυριακή στις 22.00, ενώ στο πλευρό του θα έχει έναν παλιό γνώριμο, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο. 
 

Προηγούμενο
Επόμενο
4
Αντώνης Κατσαρός

Για το ισχυρό αθλητικό τμήμα του τότε MEGA σταθερή αξία ήταν ο Αντώνης Κατσαρός. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλοντας να διατηρήσει ένα δυνατό team στα ποδοσφαιρικά, επέλεξε τον δημοσιογράφο και για το νέο κανάλι, δίνοντας τη θέση του παρουσιαστή στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Sports Weekend». 
 

Προηγούμενο
Επόμενο
3
Ζέτα Θεοδωρακοπούλου

Είναι από τις ελάχιστες κυρίες που υπηρετούν την αθλητική δημοσιογραφία, μετρώντας πολλά χρόνια στο χώρο. Η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου είναι άμεσα ταυτισμένη με τα αθλητικά του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού και δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στο νέο MEGA. Έτσι, κάθε Σαββατοκύριακο, θα βρίσκεται στην εκπομπή «Sports Weekend» δίνοντας τον παλμό των αθλητικών εξελίξεων. 


 

Προηγούμενο
Επόμενο
2
Στρατής Αγγελής

Η φυσιογνωμία του είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις ένδοξες εποχές του MEGA, καθώς επί σειρά ετών έβγαινε σε δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές μεταφέροντας τις διεθνείς ειδήσεις. Ακριβώς το ίδιο θα κάνει και στο νέο αυτό εγχείρημα, με την εμπειρία του να θεωρείται σπουδαία. 
 

Προηγούμενο
Επόμενο
1
Χάρης Γούλιος

Στέλεχος και για χρόνια διευθυντής επικοινωνίας στο τότε MEGA, ο Χάρης Γούλιος επιστρέφει στην οικογένεια του σταθμού έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα και επαγγελματικές αναζητήσεις. Στο νέο κανάλι έχει αναλάβει επιτελικό ρόλο στο κομμάτι του μάρκετινγκ, στο οποίο θεωρείται μετρ. 
 

Προηγούμενο