TV - Media

MEGA: Τα νέα προγράμματα που περιμένουμε (άμεσα) να δούμε

Το κανάλι θα βγάλει στον αέρα νέες εκπομπές και φορμάτ, αθλητικού και όχι μόνο περιεχομένου.

Πέντε ημέρες έχει συμπληρώσει το MEGA του Βαγγέλη Μαρινάκη στον τηλεοπτικό αέρα και το ενδιαφέρον στρέφεται στο πρόγραμμα, στα πρόσωπα πρώτης γραμμής, στην τηλεθέαση. 

Βέβαια, τα στελέχη δεν έχουν ρίξει στην αρένα όλα τους τα χαρτιά, καθώς αναμένεται άμεσα να βγουν στον αέρα κι άλλα πρότζεκτ. Άλλα από αυτά αθλητικά, άλλα μαγειρικά και late night, το κανάλι και την ερχόμενη εβδομάδα θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα δίνει υλικό προς συζήτηση και σχολιασμό. 
 

6
«AutoHub»

Ο Βαγγέλης Κιούσης  οδηγεί και παρουσιάζει τα νέα αυτοκίνητα, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ  εστιάζει στην πρόοδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η εκπομπή «AutoHub», που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, στις 11.30, προωθεί την ασφαλή οδική συμπεριφορά, φιλοξενεί ειδικούς από διαφορετικούς τομείς που άπτονται χρηστικών θεμάτων, αναδεικνύει τις νέες τάσεις και τις συναισθηματικές σταθερές τη αυτοκίνησης και ξαφνιάζει με τις lifestyle επιλογές της.

Προηγούμενο
Επόμενο
5
«Nega Talk»

H έξυπνη ματιά και το χιούμορ της θα επιστρατεύονται σε κάθε επεισόδιο για να «ανοίγεται» ο κόσμος των καλεσμένων. Η Αθηναΐς Νέγκα θα προσπαθεί να «ξεκλειδώσει» τον μυστικό κόσμο των προσκεκλημένων και να τους οδηγεί σε εξομολογήσεις που θα συζητηθούν, αρχής γεννωμένης από τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 24.00, όπου κάνει πρεμιέρα η late night εκπομπή του MEGA. 
 

Προηγούμενο
Επόμενο
4
«Σούπερ Μπάλα»

Η ιστορική εκπομπή επιστρέφει ανανεωμένη, με πλούσιο υλικό, παλμό και ένταση, έτοιμη να κερδίσει όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου κάθε βράδυ Κυριακής. Με την υπογραφή και την ιδιαίτερη προσέγγιση του Αντώνη Καρπετόπουλου, την φρεσκάδα της Σοφίας Αλατζά, τα σχόλια κορυφαίων αθλητικών συντακτών, απευθείας συνδέσεις και πλούσιο ρεπορτάζ, η εκπομπή κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 22.00. Ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Κώστας Οικονομίδης, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο Ευάγγελος Μίχος, σχολιάζουν το ντέρμπι και όλη την αγωνιστική, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την τρισδιάστατη ανάλυση των πιο σημαντικών φάσεων  όλων των αναμετρήσεων. 

Προηγούμενο
Επόμενο
3
«Τραπέζι για φίλους»

Ο Δημήτρης Παπαζυμούρης, κάθε Σάββατο στις 16.20, στρώνει «Τραπέζι για φίλους» παρουσιάζοντας τις πιο νόστιμες και εύκολες συνταγές. Ο σεφ μαγειρεύει με απλά υλικά, αποκαλύπτει μικρά αλλά πολύτιμα μυστικά και καλεί τους τηλεθεατές να τον ακολουθήσουν βήμα- βήμα σε ένα γευστικό ταξίδι.
 

Προηγούμενο
Επόμενο
2
«Sports Weekend»

Τα αθλητικά είναι ένας από τους βασικούς άξονες στο πρόγραμμα του νέου MEGA. Έτσι, από σήμερα Σάββατο και κάθε Σαββατοκύριακο, το «Sports Weekend» θα βγαίνει στον αέρα στις 12.00. Παναγιώτης Περπερίδης, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Αντώνης Κατσαρός, Ζωή Δημητράκου υποδέχονται στην πρώτη εκπομπή τους Κώστα Βερνίκο και Χρήστο Σωτηρακόπουλο, οι οποίοι συνδέουν το παρελθόν με το παρόν του MEGA, σε μία ξεχωριστή εκπομπή που θα θυμίσει μεγάλες στιγμές από την αθλητική πορεία του καναλιού τα προηγούμενα χρόνια.
 

Προηγούμενο
Επόμενο
1
«Mega Σαββατοκύριακο»

Γιώργος Χουδαλάκης, Άρης Ραβανός, Χρήστος Μέγας και Μαρία Κατσή, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 07.00 και για 3,5 ώρες, θα δίνουν με σαφή και κατανοητό τρόπο την εικόνα της επικαιρότητας όλης της εβδομάδας. Αναλύσεις και σχολιασμός των κυριότερων πολιτικών θεμάτων, ζωντανές συνδέσεις με πόλεις της Ελλάδας και το εξωτερικό, διεισδυτική ματιά στα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα, εκλεκτούς καλεσμένους και φυσικά προτάσεις  συμπεριλαμβάνονται στην ατζέντα. 

Προηγούμενο