TV - Media
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

MasterChef: O Γιώργος Λασκαρίδης έδωσε απαντήσεις για τον Δημήτρη Μπέλλο και την Κατερίνα Λένη (vid)

Στη σχέση που είχε με τον Δημήτρη Μπέλλο αλλά και την Κατερίνα Λένη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο σπίτι του MasterChef, αλλά και μετά το τέλος του ριαλίτι μαγειρικής, αναφέρθηκε ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT, όπου μίλησε μεταξύ για την εμπειρία του στο παιχνίδι, αλλά και στη σχέση που είχε με τον Δημήτρτη Μπέλλο και την Κατερίνα Λένη, αλλά και στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Για την εμπειρία του στο παιχνίδι ο Γιώργος Λασκαρίδης δήλωσε :

«Αρχικά να πω για το παιχνίδι ότι ήταν μία μεγάλη δοκιμασία για εμένα. Μου αρέσει γενικότερα σαν άνθρωπος να φτάνω στα όρια μου και από προσωπικής πλευράς, από τον εγκλεισμό και από όλο αυτό που υπήρχε όλους αυτούς τους μήνες που ήμασταν μέσα στο σπίτι, έφτασα αρκετές φορές στα όρια μου».

«Είναι πάρα πολύ δύσκολος ο εγκλεισμός. Στην αρχή όταν ξεκινάει το παιχνίδι, δεν το καταλαβαίνεις. Είσαι ενθουσιασμένος, φρέσκος, δεν καταλαβαίνεις τι πρόκειται να συμβεί τους επόμενους μήνες».

«Nα πω ότι όλα τα παιδιά που μπήκαν στο παιχνίδι ήταν έντονοι χαρακτήρες, δεν ήμουν μόνο εγώ. Η αλήθεια είναι ότι το απολαύσαμε πολύ παραπάνω από ότι φάνηκε μέσα στο σπίτι. Δεν το είχα ζήσει όλο αυτό για να ξέρω πόσο ριάλιτι μπορεί να είναι, παρ' όλα αυτά μετά που βγήκα έξω κι είδα κάποια επεισόδια και είδα τι συνέβαινε, νιώθω ευχαριστημένος για το πως προβλήθηκα στο παιχνίδι».

«Πιστεύω ότι μου έκανε καλό το παιχνίδι γιατί κάθε εμπειρία που ζεις στη ζωή σου είναι ένα μάθημα για μετέπειτα. Οπότε θεωρώ ότι μου έκανε πάρα πολύ καλό να φτάσω στα όρια μου και να δω τι υπομονή έχω, το πώς είμαι στις δύσκολες στιγμές», κατέληξε», κατέληξε αναφορικά με την εμπειρία του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εκρηκτικές σχέσεις που είχε με την Κατερίνα Λένη και τον Δημήτρη Μπέλλο, λέγοντας:

«Τι να πω για το Δημήτρη. Εντάξει το παιδί μια χαρά. Έχω μιλήσει μόνο με τη Μαρία. Χαίρομαι πάρα πολύ για τα δύο τα παιδιά γιατί έχουν ένα εστιατόριο στην Κηφισιά και αυτό είναι καλό. Ο Δημήτρης είναι πολύ καλός μάγειρας, το ‘χω πει και στον διαγωνισμό. Τώρα ο καθένας κρατά ένα χαρακτήρα όταν βγαίνει από το παιχνίδι, είναι πολλές φορές κι η δημοσιότητα που μας κάνει να πούμε παραπάνω πράγματα. Απλά για εμένα αυτό που ήταν δύσκολο, είναι να μου λείπει η κοπέλα μου, να ζω σε ένα σπίτι έγκλειστος και να ανυπομονώ να τη δω. Έβλεπα τον Δημήτρη και τη Μαρία να μη σέβονται κάποιες καταστάσεις κι ενώ θα μπορούσαν να πάνε σε κάποιον άλλο χώρο να απομονωθούν, όλη την ώρα ήταν δίπλα σου. Παρ' όλ αυτά, μπράβο τους, χαίρομαι πάρα πολύ γι' ατούς και για όλα τα παιδιά από το παιχνίδι που έχω ακούσει ότι κάνουν εξαιρετικά πράγματα».

«Με την Κατερίνα δεν έχoυμε μιλήσει. Εντάξει νομίζω ότι όλο αυτό ήταν μέσα στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα λίγο όταν βγήκα από τον διαγωνισμό κι είδα τα επεισόδια και πως μιλούσε για εμένα και πώς με έκανε να φαίνομαι. Είχαμε τσακωθεί μία φορά μέσα στο σπίτι και δύο φορές μπροστά στην κάμερα, αυτές ήταν όλες μας οι κόντρες, δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο όπου να έμπλεκε ο ένας στα πόδια του άλλου ή να τσακωνόμαστε. Ίσα ίσα μιλούσαμε κιόλας».

Σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα μίλησε επιβεβαίωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία με εταιρία παραγωγής για τη διαχείριση του image του, ενώ δεν επιβεβαίωσε αν θα μαγειρεύει τελικά στο Dot και ανέφερε ότι αυτήν την περίοδο ετοιμάζει έναν πιλότο για μία τηλεοπτική εκπομπή που θα συνδυάζει μαγειρική, ταξίδια και extreme sports στην Ελλάδα, καθώς αυτή τη στιγμή λόγω του κορονοϊού δεν είναι δυνατό.

Διαβάστε ακόμα:

MasterChef 4: Τι κάνουν και ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματα των παικτών μετά το παιχνίδι (vid)

MasterChef - Συνεχίζονται τα «μαχαιρώματα»: Με την Μαρία δεν ταιριάζουμε καθόλου (vid)


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.