Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι νεκρολογίες για το 65χρονο πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ δημοσιεύθηκαν σε όλο τον κόσμο τη Δευτέρα, αφού ο ατζέντης της Μάικ Πίνγκελ ενημέρωσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι είχε πεθάνει στο νοσοκομείο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες την Κυριακή.

Όμως, σε μια συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη το επόμενο απόγευμα ο σύντροφός της Λανς Ο'Μπράιεν ξέσπασε σε δάκρυα καθώς έλαβε ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο.

«Τώρα μου λες ότι είναι ζωντανή;» ρώτησε, με το πρόσωπό του να αποτυπώνει τα συναισθήματα που βίωνε.

«Το νοσοκομείο μου λέει ότι είναι ζωντανή. Με καλούν από τη ΜΕΘ.»

Το TMZ αναφέρει ότι ο Ο'Μπράιεν επιβεβαίωσε ότι η Ρόμπερτς πέθανε τη Δευτέρα το βράδυ λίγο μετά τις 9 μ.μ.

Υπέφερε από μια απροσδιόριστη ασθένεια που προκάλεσε ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια.

Η Ρόμπερτς, η οποία είχε περάσει την ημέρα βγαίνοντας βόλτα με τα σκυλιά της, παραπονέθηκε για αίσθημα αδιαθεσίας την παραμονή των Χριστουγέννων και κατέρρευσε τη νύχτα ενώ πήγαινε στο μπάνιο. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου βρέθηκε αρνητική στον κορονοϊό, και τοποθετήθηκε σε αναπνευστική υποστήριξη πριν η κατάστασή της επιδεινωθεί ραγδαία.

O Ο'Μπράιεν δήλωσε ότι πήγε στο νοσοκομείο την Κυριακή, αφού οι γιατροί του είπαν ότι η ηθοποιός πεθαίνει. Πρόσθεσε ότι η Ρόμπερτς άνοιξε τα μάτια της και πως έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς να μιλήσει στο ιατρικό προσωπικό.

Την ίδια μέρα, ανακοίνωσε πως η σύντροφός του είχε φύγει από τη ζωή. Από τότε προσπάθησε να εξηγήσει τη σύγχυση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε η ανακοίνωση του θανάτου της.

«Γυρίζω το βλέμμα και τη βλέπω παγωμένη. Νόμιζα ότι αυτό ήταν, δεν επρόκειτο να ανακάμψει.Έτσι, όταν κατέβηκα από το ασανσέρ ήμουν τρελός, χαμένος, εντελώς απογοητευμένος. Δεν υπήρχε κανείς εκεί για να με καθοδηγήσει. Τηλεφώνησα στον ατζέντη Μάικ Πίνγκελ και είπα ότι μόλις αποχαιρέτησα την Τάνια», εξήγησε στην εφημερίδα Sun o O'Μπράιεν.

Πηγή: Daily Mail

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA