Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να έχουν περάσει 32 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Μάικλ Κίτον φόρεσε για πρώτη φορά την στενή λατέξ στολή του Batman, όμως ο «Άνθρωπος- Νυχτερίδα» από το σύμπαν του Τιμ Μπάρτον επιστρέφει για τα καλά στην ενεργό δράση.

Στη επερχόμενη ταινία «Flash» με πρωταγωνιστή τον Εζρα Μίλερ, θα εμφανιστεί ξανά ο Μάικλ Κίτον στο ρόλο του Batman. Η ταινία προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες το 2022 και θα μας βάλει για πρώτη φορά στο Multiverse της DC, που σημαίνει επί της ουσίας ότι υπάρχουν παράλληλοι κόσμοι/σύμπαντα όπου οι υπερήρωες... γερνάνε. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, ο Flash θα ταξιδεύει στον χρόνο και το χώρο, προσπαθώντας να σταματήσει τον θάνατο της μητέρας του. Με αυτό τον τρόπο επισκέπτεται το παράλληλο σύμπαν της Γκόθαμ (όπως παρουσιάστηκε στις ταινίες του Τιμ Μπάρτον) όπου ο Batman είναι κατά 30 χρόνια μεγαλύτερος.

Μετά τη συμμετοχή του στην επερχόμενη ταινία «Flash», ο Μάικλ Κίτον φαίνεται πως θα μείνει ως βασικός άνθρωπος-νυχτερίδα στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Σύμφωνα με τις New York Times, ο Μπρουκς Μπαρνς επιβεβαιώνει πως η Warner Bros έχει πλάνα να αποκαταστήσει εντελώς τον Μάικλ Κίτον στο διευρυμένο κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

Σύμφωνα με το αφιέρωμα του Μπαρνς στον Γουόλτερ Χαμάντα, τον Πρόεδρο της DC Films, η Warner έχει ήδη δρομολογήσει δυο κινηματογραφικές σειρές που εμπλέκουν τον Σκοτεινό Ιππότη και πρόκειται να κυκλοφορήσουν παράλληλα με διαφορετικούς ηθοποιούς. Προφανώς η μία είναι η νέα σειρά ταινιών με βασικό πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον σε σκηνοθεσία Ματ Ριβς, ενώ η άλλη εντάσσεται στο διευρυμένο «αλα Marvel» αφηγηματικό σύμπαν της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κίτον ταυτίστηκε στα 90's στην κοινή συνείδηση ως «Batman», φορώντας τη στολή στη θρυλική κινηματογραφική αναβίωση που έκανε στον ήρωα ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον, μέσα από τις ταινίες «Batman» (1989) και «Batman Returns» (1992). Είτε ο Μαικλ Κίτον υποδυθεί έναν πιο ώριμο -και ανθρώπινο- Batman ή ακόμη αν αναλάβει ρόλο μέντορα στις επόμενες ταινίες της DC, από εμάς είναι ΝΑΙ! Και αφού κάνουν come back οι ήρωες από το σύμπαν του Τιμ Μπάρτον, να ζητήσουμε και Catwoman, την Μισέλ Φάιφερ;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA