Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λάκης Λαζόπουλος αρκετές φορές σχολίασε μέσω των σατιρικών εκπομπών του τη Μιμή Ντενίση και η σχέση των δύο τους έχει πολλές φορές απασχολήσει τα ΜΜΕ. Η ηθοποιός ξεκαθαρίζει ωστόσο ότι έχουν φιλικές σχέσεις, κατανοεί τη σάτιρα και τη λειτουργία τους και τονίζει ότι ενοχλήθηκε μόνο «όσες φορές (ο Λάκης Λαζόπουλος) δεν ανέφερε εμένα αλλά το παιδί μου και τη μάνα μου. Κανείς δεν θέλει τα οικογενειακά του, αυτό απαγορεύεται».

«Η σάτιρα στηριζόταν στην εργασία που κάνει ο άνθρωπος. Πάντα η σάτιρα έχει κάποιους πρωταγωνιστές. Ένας στην Αγγλία είχε την βασίλισσα Ελισάβετ, εμένα με είχε ο Λάκης. Δεν παραπονιέμαι. Μιλάμε, είμαστε μια χαρά μεταξύ μας κι η σχέση μας είναι φιλικότατη. Με ενόχλησε μόνο όσες φορές δεν ανέφερε εμένα αλλά το παιδί μου και τη μάνα μου. Κανείς δεν θέλει τα οικογενειακά του, αυτό απαγορεύεται. Κατά τα άλλα με την σάτιρα εντάξει, είμαι και 40 χρόνια στο γυαλί. Δεν έχει έρθει ο Λάκης σε παράστασή μου, εγώ έχω πάει και θα ξαναπάω. Δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ μας» τόνισε η Μιμή Ντενίση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA