Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την αναπάντεχη ανακοίνωση του ANT1, σχετικά με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα δίπλα στη Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό, ερωτήματα δημιουργούνται σχετικά με τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τους δύο παρουσιαστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly, η Νάνσυ Παραδεισάνου είναι μια παλιά γνώριμη του Πρωινού που θα βρεθεί στο πάνελ της εκπομπής. Πρόκειται για μια εκρηκτική παρουσία που έχει ήδη κάνει μια θητεία στο Πρωινό του ANT1, από τον Σεπτέμβριο του 2019 όταν παρουσιάζε μια στήλη με τα social media των επωνύμων.

Ένα ακόμη έμπειρο πρόσωπο που θα ενταχθεί στο νέο πάνελ της πρωινής εκπομπής είναι ο Τάσος Τεργιάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και επί πολλά χρόνια στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, διέκοψε πρόσφατα τη συνεργασία του με τον Alpha και την εκπομπή Ώρα για Μελέτη και ετοιμάζεται για ακόμα ένα επαγγελματικό βήμα, αυτή τη φορά στο Πρωινό του ANT1.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες, η ομάδα των Σκορδά – Λιάγκα για το Πρωινό να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, πέρα από αυτά τα δύο πρόσωπα που αναμένεται να ενταχθούν στο πάνελ, σε μια προσπάθεια του καναλιού να δώσει μια γερή μάχη στον αγώνα της τηλεθέασης, που φέτος είναι πιο ανταγωνιστικός από ποτέ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA