Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αποκαλύψεις που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου για τον βιασμό που υπέστη έχουν συγκλονίσει όλη την ελληνική κοινωνία. Πολλοί άνθρωποι, διάσημοι και μη, έχουν ταχθεί στο πλευρό της αθλήτριας και σε όλες τις εκπομπές, η Σοφία Μπεκατώρου είναι το πρώτο θέμα συζήτησης. Σήμερα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα του Pop Up καθώς και η Ιωάννα Μαλέσκου στο Love it μίλησαν συγκινημένες για την Σοφία Μπεκατώρου, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκίνησε το Pop Up σημειώνοντας «Με πιάνει ταχυπαλμία που συζητάμε γι αυτό το θέμα. Είμαι λίγο συγκινημένη, δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου και πραγματικά δεν θα ήθελα να συμβεί ποτέ σε κανέναν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε και οπουδήποτε. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά, υπάρχουν θύτες και φταίνε μόνο αυτοί και ποτέ το θύμα. Ακούω και με θλίβει πάρα πολύ σαν μια νέα γυναίκα 32 ετών ότι φορούσε ρούχα προκλητικά, το μακιγιάζ, η συμπεριφορά επηρεάζουν τέτοιες καταστάσεις».

«Καμία κατάσταση δική μας δεν επηρεάζει και δεν προκαλεί κανέναν ποτέ. Να μην αισθάνεται ποτέ το θύμα ότι φταίει σε κάτι, δεν φταίει ποτέ. Να ευχαριστήσουμε πραγματικά τη Σοφία Μπεκατώρου και τις γυναίκες, αυτές τις τεράστιες αθλήτριες της Ελλάδος, που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν. Είναι πάρα πολύ γενναίες! Σε ευχαριστούμε πολύ Σοφία», είπε συγκινημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Από το πλατό του Love it, η Ιωάννα Μαλέσκου φορτισμένη συναισθηματικά μίλησε για το θέμα των ημερών και έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλους: «Έχω έρθει με περίεργη διάθεση. Είμαι μουδιασμένη, προβληματισμένη, βαθιά θλιμμένη και οργισμένη. Το να διαβάζουμε απόψεις από γυναίκες, αυτό με πίκρανε περισσότερο, “γιατί μετά από τόσα χρόνια;”. Το να μπορείς να έχεις τη δύναμη να μιλήσεις για κάτι το οποίο όχι μόνο βράζει μέσα σου και σε έχει ενοχλήσει, είναι κάτι τόσο σοβαρό όπως η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση, είναι κάτι ισχυρό από μόνο του. Στεναχωριέμαι όταν ακούω απόψεις με τα διάθεση να δείξουμε με το δάχτυλο, κυρίως όμως να διδάξουμε και να μιλήσουμε για ηθική άλλων γυναικών, αυτά με θλίβουν. Ευτυχώς μιλάμε για την απόλυτη μειοψηφία».

Χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους να βγαίνουν δημόσια, να συμπαρίστανται και να δίνουν τη δύναμη σε άλλους ανθρώπους, σε άλλες γυναίκες… Το να μένουμε σιωπηλοί δεν αφήνει τα πράγματα πίσω», πρόσθεσε επίσης η Ιωάννα Μαλέσκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA