Μενού
  • Α-
  • Α+

Εδώ και λίγες ώρες φημολογείται πως ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ως παραγωγός ένα νέο πρωινό πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τις πληροφορίες μετέδωσε ο Αλέξης Μίχας μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 και φυσικά η είδηση συζητήθηκε αρκετά από την παρέα της εκπομπής. Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά σχολίασε πρώτη πως η όμορφη Κωνσταντίνα έχει σίγουρα ένα εξαιρετικό κοντινό πλάνο, που δεν θα πρέπει να πάει χαμένο, ενώ αυτή τη στιγμή ανήκει σε μία από τις πιο ζουμερές και καλλίγραμμες κοπέλες της ελληνικής σόου-μπιζ.

Τότε θυμήθηκαν όλοι τις παλιές της συνεργασίες σε αντίστοιχο πάνελ, πράγμα που έκανε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να βγει από το ρούχα του, λέγοντας πως η Κωνσταντίνα στην τελευταία της εμφάνιση ως παρουσιάστρια έφευγε από την εκπομπή, επειδή…βαριόταν!

Ωστόσο, αυτή την στιγμή κανείς δεν επιβεβαιώνει πως ετοιμάζεται μία νέα εκπομπή ανάλογου ύφους με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Από την πλευρά της εταιρίας του Νίκου Κοκλώνη, οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν πως υπήρξε πρόθεση να δημιουργηθεί μία πρωινή εκπομπή Σαββατοκύριακου στο MEGA, ωστόσο το project δεν έφτασε ποτέ προς τελικό σχεδιασμό για να πέσει στο τραπέζι και το όνομα της παρουσιάστριας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA