Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχοντας νοοτροπία νικητή, η Κάτια Ταραμπάνκο κέρδιζε την μία δοκιμασία μετά την άλλη, πριν προκύψει το θέμα με την υγειά της και αποχωρήσει από το Survivor. Ο εκρηκτικός χαρακτήρας της παίκτριας, αλλά και το πείσμα της στα αθλήματα, έκαναν όλη την Ελλάδα να μιλάει για αυτήν.

Ωστόσο, φαίνεται πως η δυναμική παίκτρια εντυπωσίασε όχι μόνο τους τηλεθεατές, αλλά και την παραγωγή του Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος συζητάει μαζί της μία νέα επαγγελματική συνεργασία. Μπορεί το πρόβλημα υγείας της να μην της επέτρεψε να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά η Κάτια Ταραμπάνκο έχει ήδη προτάσεις για να παραμείνει στην «τηλεοπτική αρένα».

Πρόκειται για το My Style Rocks που θα συνεχιστεί κανονικά την επόμενη σεζόν, ενώ οι συζητήσεις για το όνομα της παρουσιάστριας έχουν ήδη ξεκινήσει. Ακούγεται έντονα το όνομα της Κάτιας Ταραμπάνκο στην θέση της Κατερίνας Στικούδη, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως η Acun Medya επιθυμεί να συνεχίσει η επικοινωνία της παραγωγής με την πρωταγωνίστρια του φετινού Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA