Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγωνία επιφύλασσε για ακόμη έναν παίκτη το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, όπου οι μάγειρες διαγωνίζονται είτε για να μπουν απευθείας στο σπίτι του διαγωνισμού ή στη δεύτερη φάση των bootcamps.

Ο Κωνσταντίνος, ένας καθαρόαιμος Κρητικός με πολύ μεράκι για τη μαγειρική, βρέθηκε μπροστά στους κριτές. Όπως όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, και ο Κωνσταντίνος, ήθελε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού και μάλλον τα πήγε πολύ καλά αφού οι κριτές τού το έδωσαν με δύο «ναι» από Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη.

Ο επίδοξος σεφ από την Κρήτη ετοίμασε μπακαλιάρο με πλιγούρι και πουρέ καρότου και την ώρα που παρουσίαζε το πιάτο του ο θείος Λεωνίδας του ζήτησε να πει μια μαντινάδα για να τον χαλαρώσει από το άγχος του. Μόνο που ο Κωνσταντίνος αντί για μαντινάδα άκουσε... μαρινάδα και άρχισε να λέει μία μαρινάδα με λεμόνι που του ήρθε εκείνη την ώρα στο μυαλό.

Τότε φυσικά ξέσπασαν όλοι σε γέλια καθώς κατάλαβαν πως ο Κωνσταντίνος δεν είχε ακούσει σωστά. Όταν το κατάλαβε και εκείνος, φυσικά και ξέσπασε και εκείνος σε γέλια, όμως το χαμόγελό του διατηρήθηκε και αργότερα όταν οι κριτές τού ανακοίνωσαν πως περνάει στην επόμενη φάση.

Πιο συγκεκριμένα ο Κρητικό παίκτης πήρε ένα «όχι» από τον Σωτήρη Κοντιζά γιατί μια ακόμη μια φορά σήμερα βρήκε κόκκαλο (δεν πέσαμε και από τα σύννεφα!). Ο Πάνος Ιωαννίδης του έδωσε «ναι» και περιμένει καλύτερα πράγματα από εκείνον, καθώς δεν του άρεσε το στήσιμο του πιάτου.

Τέλος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατάλαβε πως ο Κρητικός έχει μεγάλη αγάπη για την μαγειρική και ενδεχομένως θα «ανθίσει» στο πέρασμα του διαγωνισμού, δίνοντάς του το τρίτο «ναι» και το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση του bootcamp.

Διαβάστε Ακόμα:

 Ποιους παλιούς παίκτες του MasterChef θα ξαναβάζαμε μέσα;- Οι συντάκτες του Reader μοιράζουν ποδιές

MasterChef: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που μπαίνει στο σπίτι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA