Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας από τους παίκτες που εμφανίστηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης (2/2) ήταν ο Αλέξανδρος Συνοδινός ο οποίος εντυπωσίασε τους κριτές με το βιογραφικό του. Για χρόνια ο νεαρός δούλεψε σε εστιατόρια του Λονδίνου, ανάμεσα σε αυτά και του Γκόρντον Ράμσεϊ.

Μιλώντας στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο διαγωνιζόμενος του MasterChef 5 αποκάλυψε ότι έφυγε από το εστιατόριο της Βουλής των Λόρδων, μια εβδομάδα πριν το τρομοκρατικό χτύπημα με βανάκι έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο τον Μάρτιο του 2017, με τέσσερις νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Συνοδινός ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ζούσα στο εξωτερικό για πολλά χρόνια, στο Λονδίνο συγκεκριμένα τα τελευταία 9, αλλά λόγω της όλης κατάστασης επέστρεψα στην Ελλάδα. Δουλειές δεν υπάρχουν και βρήκα το MasterChef σαν μια πολύ καλή ευκαιρία να έρθω και να διαγωνιστώ. Έχω περάσει από πολλά εστιατόρια. Βρέθηκα σε μια ξένη χώρα, έτρεξα μόνος μου, μέσα σε τρεις μέρες γύρια γύρω στα 60 εστιατόρια πόρτα – πόρτα. Μία από αυτές ήταν και η πόρτα του Γκόρντον Ράμσεϊ σε ένα από τα εστιατόρια του».

«Έφυγα λίγο πριν γίνει η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Το 2016 όταν είχε πέσει το βανάκι. Η τρομοκρατική αυτή ενέργεια έγινε μια εβδομάδα αφού έφυγα και έγινε ακριβώς στην είσοδο του προσωπικού την ώρα που φεύγαμε συνήθως» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος.

Διαβάστε Ακόμα 

Survivor: Η Ασημίνα Ιγγλέζου επέστρεψε στην Ελλάδα και αποκάλυψε γιατί δε χαιρέτησε τους συμπαίκτες της

Πέτρος Φιλιππίδης: «Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA