Μενού
  • Α-
  • Α+

Σχεδόν 5 μήνες έχουν περάσει απ’ όταν ο Τσάντγουικ Μπόουσμαν, γνωστός ως Black Panther του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, έφυγε αιφνιδιαστικά από την ζωή σε ηλικία 43 ετών έπειτα από μια μη-δημοσιοποιημένη μάχη 4 χρόνων με τον καρκίνο. Κι αφού η Disney είχε ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να τον αντικαταστήσει στο ρόλο, τώρα έχουμε νεότερα από το βασίλειο της Wakanda.

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios ανοίγεται ακόμη περισσότερο και με πολύ πιο ενδιαφέρον τρόπο, αφού για λογαριασμό του Disney Plus, ο σκηνοθέτης του Black Panther, Ryan Coogler, ετοιμάζει μια νέα σειρά που προς το παρόν και ανεπίσημα αναφερόμαστε σε αυτήν ως «Wakanda» ή «Kingdom of Wakanda».

Η ανακοίνωση αυτή έγινε στο πλαίσιο της υπογραφής ενός χρυσού 5ετούς διάρκειας deal μεταξύ του Ryan Coogler και της Disney. Ο Coogler θα γράψει το σενάριο και θα επιβλέπει ως εκτελεστικός παραγωγός το εν λόγω project που λογικά θα εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα του επερχόμενου Black Panther 2. Πολύ πιθανότατα να δούμε χαρακτήρες όπως της Okoye (Danai Gurira), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke) και W'Kabi (Daniel Kaluuya) να πρωταγωνιστούν σε δικές τους ιστορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ryan Coogler θα σκηνοθετήσει και το sequel της πρώτης ταινίας Black Panther και αναμένεται να προβληθεί στις 8 Ιουλίου 2022.

Διαβάστε ακόμα

Οι κορυφαίες γαλλικές σειρές που αξίζει να δεις- Merci Netflix!

Κάτω από το μηδέν: Αυτό το ισπανικό θρίλερ σκαρφάλωσε σε μία μέρα στην κορυφή του Netflix

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA