Μενού
  • Α-
  • Α+

H Ελευθερία Ελευθερίου μιλούσε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης και σημείωσε πως «είμαι μια γυναίκα 31 χρονών που έχω πιάσει τη ζωή από τα χέρια, έχω φύγει από το σπίτι μου».

Εκείνη τη στιγμή, η Ελευθερία Ελευθερίου λύγισε: «δεν κλαίω για τη συμπεριφορά τους, κλαίω για μένα αυτή τη στιγμή και συγκινούμαι με τη δύναμη που πραγματικά».

«Ο Αλέξης Παππάς είναι όπου τον φυσάει ο άνεμος και όπου βλέπει δυνατούς. Το ίδιο έκανε και με την κόκκινη ομάδα. Ήταν με το μέρος μου όταν πάλευα για το δίκιο της ομάδας, για τα ρύζια, όταν η Κάτια έβγαινε δημοφιλής. Στήριζε όμως και την Κάτια για να φαίνεται δημοφιλής στον κόσμο. Είδα εχθές έναν Αλέξη να μου κάνει επίθεση. Δεν θα ανοίξω το στόμα μου, αν το ανοίξω θα μπουν πολλοί στον λάκκο τους» σημείωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Η Ελευθερία είναι ένα άτομο πάρα πολύ ιδιαίτερο. Από την προηγούμενη παραλία είχε δείξει περίεργα σημάδια. Τι θέλω να πω, πάρα πολλές φορές ερχόταν κοντά μου με σκοπό να δείξει ότι φλερτάρει. Με αποκαλούσε “αγάπη μου” και “άντρα μου”. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες ο Τριαντάφυλλος, αφού το έβλεπε ξανά και ξανά να συμβαίνει έλεγε το ζευγάρι που θα κάνει φοβερά παιδιά. Φαινόταν όλο αυτό το πράγμα. Ερχόταν κάθε εβδομάδα και με ρωτούσε ποιον θα ψηφίσω, της έλεγα. Θεώρησα ότι μπορεί να μην ήξερε ποιον να ψηφίσει και να ρωτούσε για να δει ποιον θα ψηφίσει. Διαπίστωνα κάθε εβδομάδα πως ψήφιζε άλλο άτομο από αυτό που ψήφιζα εγώ. Άρα σκέφτηκα πως δεν πρόκειται για μία κοπέλα που με γουστάρει με όλη την έννοια της λέξης και ακολουθεί ότι κάνω στους ψήφους. Ήταν φως φανάρι ότι πρόκειται για κοροϊδία» είπε από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA