Μενού
  • Α-
  • Α+

Γεμάτο ένταση ήταν το επεισόδιο του Survivor 4 το βράδυ της Δευτέρας, όπου στο αγώνισμα ασυλίας κατάφεραν για άλλη μια φορά να κερδίσουν οι Κόκκινοι, ενώ οι Μπλε αναγκάστηκαν να ψηφίσουν ένα δικό τους παίκτη προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού. Στο συμβούλιο ακούστηκαν βαριά λόγια και οι δύο αντίπαλες ομάδες ήρθαν σε ρήξη, κάτι που είχε ξεκινήσει, όμως, ήδη από τον στίβο μάχης, μετά το πέρας του αγωνίσματος.

Όταν οι Κόκκινοι πήραν τη νίκη και οι δύο ομάδες κλήθηκαν να κάνουν ένα απολογισμό της αγωνιστικότητας που έδειξαν στο παιχνίδι. Ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα και ο Αλέξης Παππάς διαφώνησαν έντονα, με τους δύο Κόκκινους να του λένε πως «δεν είναι όλοι ηθοποιοί σαν τον ίδιο» με υποτιμητικό ύφος. Ο Αλέξης Παππάς έσπευσε να υπερασπιστεί το επάγγελμα, τον κλάδο των ηθοποιών και τους συναδέλφους του, αναφέροντας πως αυτό που λένε δεν είναι σωστό, γιατί τους παρακολουθούν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα και προσβάλλονται.

Στο Twitter υπήρξαν διάφορα σχόλια σχετικά με την κουβέντα του Αλέξη Παππά, κάποια εκ των οποίων προέρχονταν από ηθοποιούς. Η γνωστή ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά έκανε ένα σαρκαστικό σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό, γράφοντας: «Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες».

Αρκετοί χρήστες του twitter συμφώνησαν με την ηθοποιό και αναφέρθηκαν στην υποκριτική δεινότητα του Αλέξη Παππά, ωστόσο, υπήρξαν και χρήστες που θεώρησαν λάθος το σχόλιο της Γιούλικας Σκαφιδά, θεωρώντας πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει τόση αυστηρότητα μεταξύ συναδέλφων.

https://twitter.com/Youlika_Skafida/status/1358914213943652354?ref_src=twsrc^tfw

Διαβάστε ακόμα

Survivor: Νέο «πέσιμο» Περικλή σε Τριαντάφυλλο - «Πάει προς τα 50»

Survivor: «Πιάστηκαν» Τριαντάφυλλος και Άννα Μαρία Βέλλη - «Δεν είσαι τίμιος»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA