Μενού
  • Α-
  • Α+

Το FOX ετοιμάζει μια νέα κωμωδία κινουμένων σχεδίων που θα εξελίσσεται στην αρχαία Ελλάδα. Τη δημιουργία θα αναλάβει ο Dan Harmon και η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο χρόνο.

Η νέα τηλεοπτική σειρά, η οποία ακόμα δεν έχει τίτλο, θα ακολουθήσει μια ελαττωματική οικογένεια ανθρώπων, θεών και τεράτων που προσπαθεί να διαχειριστεί μια από τις πρώτες πόλεις του κόσμου, χωρίς να σκοτωθούν μεταξύ τους.

Ο Michael Thorn, Πρόεδρος Ψυχαγωγίας της FOX Entertainment, δήλωσε σχετικά «Αφήστε τον Dan Harmon να μετατρέψει τους μύθους του πρώιμου ελληνικού πολιτισμού σε μια απίστευτη σάτιρα για τη σημερινή πολιτική, τις διασημότητες και την ποπ κουλτούρα. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον Dan σε αυτήν τη σειρά, η οποία ενισχύει την παρουσία μας στον χώρο των κινούμενων σχεδίων».

Ο Harmon είναι ο δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός της κωμικής σειράς Community, συγκεντρώνοντας πολλές υποψηφιότητες για τα Emmy, τα Critics Choice Awards και πολλά ακόμα βραβεία. Είναι επίσης ο συν-δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός του Rick & Morty, ο οποίος κέρδισε στα βραβεία Emmy για το καλύτερο πρόγραμμα κινουμένων σχεδίων τα έτη 2018 και 2020.

Τους επόμενους μήνες, το FOX θα ανακοινώσει τα ονόματα των ηθοποιών που θα δανείσουν τις φωνές τους στην καινούρια τηλεοπτική σειρά.

Διαβάστε ακόμα

Οι κορυφαίες γαλλικές σειρές που αξίζει να δεις- Merci Netflix!

Κάτω από το μηδέν: Αυτό το ισπανικό θρίλερ σκαρφάλωσε σε μία μέρα στην κορυφή του Netflix

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA