Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor. Οι δύο ομάδες πριν αγωνιστούν για την κατάκτηση της ασυλίας, απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης στην παραλία τους.

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου που το τελευταίο διάστημα ένιωθε διαρκώς καταβεβλημένη στους αγώνες, ανακοίνωσε στην ομάδα της πως αποχωρεί από το Survivor.

Μάλιστα η γνωστή influencer και παίκτρια των μπλε, αφότου γύρισε από την κλινική όχι μόνο δεν καλυτέρεψε η υγεία της, αλλά χειροτέρευσε. Έτσι η Έλενα Μαριπόζα, είπε χαρακτηριστικά:

«Θα υπάρξω καλύτερα, ήρθα να σας χαιρετήσω γιατί φεύγω. Καταλήξαμε με τους γιατρούς στο ότι δεν μπορώ να συνεχίσω, πάλι ξεκουράστηκα χθες για αυτό είμαι κάπως καλύτερα σήμερα, αλλά θα είμαι πάλι κάτω. Είναι το καλύτερο αυτό για μένα, η υγεία πάνω από όλα. Δεν περίμενα να το πω αυτό, αλλά το Survivor είναι πολύ σκληρό, πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι. Όντως το πιο σκληρό, όποιος σωματικά η ψυχικά αντέχει, εγώ έζησα το δικό μου Survivor, νιώθω πολύ περήφανη που ήρθα μέχρι αυτό το σημείο. Για μένα αυτό ήταν το όριο μου και είναι ένα βραβείο που αναγνωρίζω στον εαυτό μου. Κρατάω και παίρνω μόνο τις θετικές στιγμές το Survivor μου χάρισε μοναδικές στιγμές που δεν θα ξανά ζήσω ποτέ. Είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν μέρος σε κάτι τόσο μεγάλο και κάτι που δεν έχουν την ευκαιρία πολύ να ζήσουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA