Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο podcast «Armchair Expert» με τους Νταξ Σέπαρντ και τη Μόνικα Πάντμαν μίλησε η δημοφιλής ηθοποιός, Σάλμα Χάγιεκ, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ταινία που την έκανε ευρύτερα γνωστή στο Χόλυγουντ, το «Desperado» του 1995, το οποίο σκηνοθέτησε ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και συμπρωταγωνιστούσε με τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Η 54χρονη σήμερα ηθοποιός είπε ότι δεν είχε ενημερωθεί ότι θα υπάρχει ερωτική σκηνή ανάμεσα στον χαρακτήρα που ενσάρκωνε την Καρολίνα και τον «El Mariachi», Αντόνιο Μπαντέρας, καθώς κάτι τέτοιο δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο και προστέθηκε αφότου ξεκίνησαν τα γυρίσματα.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι συμφώνησε να γυριστεί η σκηνή παρουσία μόνο του Ροντρίσκεζ, τον οποίο αποκάλεσε «αδελφό» και της παραγωγού, Ελίζαμπεθ Αβελάν, τη μετέπειτα σύζυγο του Ροντρίγκες και παραγωγό της ταινίας, την οποία χαρακτήρισε την «καλύτερή της φίλη». Έτσι συνολικά θα ήταν παρών τέσσερα άτομα.

«Όταν ξεκινήσαμε το γύρισμα, άρχισα να πλαντάζω στο κλάμα», δήλωσε η Χάγιεκ και στη συνέχεια είπε προς τους υπόλοιπους τρεις:

«Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω. Φοβάμαι».

«Ένα από τα πράγματα τα οποία φοβόμουν ήταν ο Αντόνιο, ήταν απόλυτος τζέντλεμαν και πολύ καλός και ακόμα και σήμερα είμαστε πολύ στενοί φίλοι, αλλά ήταν πολύ χαλαρός. Με τρόμαξε το γεγονός ότι για εκείνον ήταν τίποτα. Άρχισα να κλαίω και εκείνος έλεγε "Θεέ μου, με κάνεις να αισθάνομαι απαίσια" Και έτσι ντρεπόμουν που έκλαιγα», προσέθεσε η Σάλμα Χάγιεκ.

Επιπλέον η Χάγιεκ ξεκαθάρισε ότι οι Ροντίγκεζ και Μπαντέρας «ήταν εκπληκτικοί» και ότι ο σκηνοθέτης «δεν της άσκησε ποτέ πίεση», αλλά η στιγμή ήταν ιδιαίτερα τραυματική και τη θυμάται ξεκάθαρα.

«Δεν άφηνα την πετσέτα να πέσει», περίγραψε ακόμα η ηθοποιός. «Προσπαθούσαν να με κάνουν να γελάσω. Πετούσα την πετσέτα για δύο δευτερόλεπτα και άρχιζα να κλαίω ξανά, αλλά το ξεπεράσαμε. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε εκείνη την εποχή».

Παράλληλα υποστήριξε ότι σκηνή πραγματοποιήθηκε με γρήγορες λήψεις και ότι το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί με όλα αυτά τα σταμάτα ξεκίνα.

«Όταν δεν είσαι εσύ, τότε μπορείς να το κάνεις, αλλά σκεφτόμουν τον πατέρα και τον αδελφό μου», εξήγησε σχετικά με τα εμπόδια. «Θα τη δουν; Θα τους πειράξει; Οι άνδρες δεν το έχουν αυτό. Ο πατέρας θα πει "Ναι! Αυτός είναι ο γιος μου"».

Τέλος δήλωσε ότι ο πατέρας και ο αδελφός της είδαν την ταινία, αλλά έφυγαν από το σινεμά τη στιγμή της ερωτικής σκηνής και επέστρεψαν λίγο αργότερα.

Πηγή: Hollywoodreporter

Διαβάστε Ακόμα:

Bong Joon-Ho: Με δύο νέες ταινίες επιστρέφει μετά τα βραβευμένα «Παράσιτα»

Η ταινία Mr. and Mrs. Smith γίνεται σειρά για την Amazon - Ποιοι θα πρωταγωνιστούν

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA