Μενού
  • Α-
  • Α+

Ειδικότερα, ο Τριαντάφυλλος τα «έχωσε» στην Ανθή Σαλαγκούδη επειδή, όπως είπε, «δεν αποδίδει αγωνιστικά ούτε προσφέρει στην καλύβα».

Η συζήτηση ξεκίνησε με κάποια από τα αγόρια, μεταξύ των οποίων και ο Τριαντάφυλλος, πείραζαν την Ανθή επειδή έχει «εξολοθρεύσει» όλους τους αντιπάλους της και οτ ραγουδιστής τη χαρακτήρισε χαριτολογώντας «δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο».

«Δεν ήσουν στενοχωρημένη με την αποχώρηση του Περικλή. Γελούσες...» είπε στην Ανθή Σαλαγκούδη ο τραγουδιστής και η Ανθή του απάντηση ότι θα έπρεπε να ντρέπεται. «Όχι αυτά σε εμένα, να ντρέπομαι για ποιο λόγο; Δεν θα φοβηθώ να πω την γνώμη μου. Λέω αυτά που βλέπω. Δεν θα φοβηθώ να πω την γνώμη μου επειδή ανεβάζεις τον τόνο της φωνής σου ή επειδή κατάφερες να παραμείνεις» είπε στην Ανθή Σαλαγκούδη ο Τριαντάφυλλος και στο τέλος «έβαλε στη συζήτηση» και τον πατέρα της. «Μου είπε ότι θα με τελειώσει αλλά δεν την φοβάμαι επειδή ο πατέρας της ήταν υπουργός κι αν την στηρίζει» είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA