Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία ο Σάκης είχε σχέση για δύο χρόνια, έγινε έξαλλη μετά από ειρωνικό του σχόλιο και απείλησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» από τον Νίκο Μίχα, καθώς οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ χώρισαν πρόσφατα, πλέον βρίσκονται στην ίδια καλύβα και μάλιστα μαζί με τη νυν κοπέλα του Σάκη, Χριστίνα Κεφαλά.

«Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θέλει καμία επαφή με τον Σάκη Κατσούλη. Ο δεσμός τους ήταν σοβαρός, αλλά έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Τα πράγματα, όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις, στη μπλε ομάδα δεν πάνε καθόλου καλά. Υπάρχουν εντάσεις και διενέξεις. Η Μαριαλένα έχει από τυπικές έως ανύπαρκτες σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της, τον Σάκη Κατσούλη», είπε αρχικά.

Όπως συμπλήρωσε: «Κάποια στιγμή, έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο ο Σάκης, το οποίο εκνεύρισε πάρα πολύ την Μαριαλένα. Έγινε έξαλλη, ζήτησε να μιλήσει με την παραγωγή, απείλησε να αποχωρήσει. Ήταν για δευτερόλεπτα αυτή η ιστορία, δεν κράτησε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA