Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar Αll Star μετά από συνεχείς αναβολές λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 21.00.

Το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων με τη μοναδική Μαρία Μπεκατώρου και τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή, έρχεται με εκρηκτική διάθεση.

Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής επιστρέφουν στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εξαιρετικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών και ανατρεπτικά ντουέτα.

Μάλιστα τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το γύρισμα, καθώς όπως είναι γνωστό η εκπομπή δεν μεταδίδεται ζωντανά αλλά μαγνητοσκοπημένη. Πρώτη έφτασε από νωρίς το πρωί, στο στούντιο ΚΑΠΑ 2 όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, η παρουσιάστρια του επιτυχημένου show μεταμορφώσεων Μαρία Μπεκατώρου. Στη συνέχεια ένας ένας κατέφταναν στο στούντιο οι παίκτες φανερά χαρούμενοι για την επιστροφή τους στο show, ενώ δεν έλειψαν και τα μεταξύ τους πειράγματα.

Όλοι υποβλήθηκαν σε τεστ covid 19 κατά την είσοδο τους προκειμένου να είναι ασφαλείς προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γυρίζουν παραπάνω από ένα επεισόδιο την εβδομάδα, ώστε να εξασφαλίσουν, όσο το δυνατόν, πως δεν θα υπάρξει κενό σε περίπτωση κάποιου κρούσματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA