Μενού
  • Α-
  • Α+

Η παραγωγή νέων τηλεοπτικών σειρών και ταινιών δεν σταματά ποτέ στο Netflix, όμως κάποιες από αυτές τις παραγωγές έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάποιες άλλες. Μια από αυτές είναι και το «Havoc», η νέα ταινία δράσης του Gareth Evans (Gangs of London, The Raid). Πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Netflix θα είναι ο Τομ Χάρντι, ενώ προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που τον πλαισιώσουν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χάρντι θα υποδυθεί έναν ντετέκτιβ που μπαίνει στον κόσμο της παρανομίας, προκειμένου να σώσει τον γιο ενός πολιτικού αλλά και να «καθαρίσει» την πόλη του από τη διαφθορά.

Αν και η πλοκή του φιλμ δεν φαντάζει και πολύ πρωτότυπη, ο συνδυασμός του Evans στη σκηνοθεσία και του Χάρντι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, προδιαθέτει για ένα εκρηκτικό action-thriller με καταιγιστικό ρυθμό και δυνατές σκηνές δράσης. Τα γυρίσματα της πρώτης συνεργασίας του Χάρντι με το Netflix θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο και το φιλμ που αποτελεί μια συνεργασία ανάμεσα στο Netflix και την XYZ, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Διαβάστε Ακόμα 

Οι πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix που πήγαν την επιστημονική φαντασία σε άλλο επίπεδο

«Μα Φυσικά και Νοιάζομαι»: Η κυνική μαύρη κωμωδία για την «τέχνη» της εξαπάτησης που είναι Νο1 στο Netflix

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA