Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ιωάννης ως νικητής του Mystery Box, ήταν αυτός που «μοίρασε» τα τρία βασικά υλικά, μάνγκο, ανανά, παπάγια, στους συμπαίκτες του για το Τεστ Δημιουργικότητας. Μάλιστα η απόφασή του Ιωάννη να δώσει ντισαβαντάζ στον Στέφανο και να του απαγορεύσει την είσοδο του στο pantry, προκάλεσε την έντονη αντίδρασή των συμπαικτών του.

Όταν τελείωσε το τεστ δημιουργικότητας ο Στέφανος εμφάνισε ένα μιλφέιγ θαλασσινών που δεν άρεσε καθόλου στους κριτές και μάλιστα ο Πάνος Ιωαννίδης τον ρώτησε με τι ψυχολογία μαγείρεψε, με τον παίκτη να δηλώνει ότι μαγείρεψε με θυμό. «Είναι πολύ κακό, είναι πολύ δυσάρεστο» του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Στη γαλαρία, Πάνος και Διονύσης έκαναν πάρτι χωρίς όμως να υπολογίζουν το τι θα έλεγαν οι κριτές στον αρχηγό τους. Ο Ιωάννης παρουσίασε νιγκίρι μόνο που οι κριτές είχαν άλλη άποψη. Ο παίκτης όχι μόνο δεν είχε φερθεί καλά στο ψάρι αλλά και το βασικό του υλικό που ήταν η παπάγια δεν ήταν τελικά τόσο… βασικό. «Δεν ήταν καλό ούτε δημιουργικό» του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενώ και ο ίδιος στο booth χαρακτήρισε το πιάτο του «ντροπή».

Στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται μία σκληρή μάχη αποχώρησης ανάμεσα στους παίκτες που θα αναμετρηθούν για να μείνουν στο σπίτι, ενώ θα δοθεί και το πρώτο φετινό 10αρι, με τον Νίκο να είναι ικανός ν’ ανατρέψει το αποτέλεσμα εφόσον χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας.

Ίσως, ύστερα από αυτή τη δοκιμασία, κάποιοι να καταφέρουν να αφυπνιστούν και να προχωρήσουν με πιο σταθερά βήματα στον διαγωνισμό ενώ κάποιοι άλλοι ναχάσουν το στόχο τους. Το σίγουρο είναι ότι στο σπίτι, η μάχη των στρατοπέδων δείχνει να ...κρατάει γερά!

Μάλιστα κάποιοι παίκτες εμφανίζονται μετά τη διαδικασία της αποχώρησης ένα τσακ από το να πιαστούν στα χέρια, με την επέμβαση της παραγωγής να μην θεωρείται απίθανη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA