Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε αγαπημένη του συνήθεια του Αλέξη Κούγια εξελίσσεται η πρακτική να δέχεται την πρόσκληση να βγει σε τηλεφωνική σύνδεση σε εκπομπές, στη συνέχεια να μην απαντάει σε καμία ερώτηση και στο τέλος να κλείνει το τηλέφωνο. Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη ακολουθεί μια υπερασπιστική γραμμή που για την ώρα εξελίσσεται κυρίως στα κανάλια, όπου αν δεν του αρέσει κάποια ερώτηση (καμία ποτέ) αποχωρεί από την συζήτηση χωρίς προειδοποίηση ή στοιχειώδη ευγένεια.

Θύμα του τρίτου κατά σειρά «δικηγορικού Thank you Next» ήταν η Κατερίνα Καινούργιου η οποία έκανε κάποιες ερωτήσεις για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ομολογουμένως, με πολύ ευγενικό τρόπο, μόνο που η κουβέντα δεν είχε αίσιο τέλος.

Ο Αλέξης Κούγιας αφού είπε όσα ήθελε να πει, ανέφερε «Έχω δικαστήριο, χάρηκα πολύ» και έκλεισε στον αέρα το τηλέφωνο κάτι που έκανε και σε άλλες εκπομπές. Πιο συγκεκριμένα, έχει κλείσει το τηλέφωνο περισσότερες φορές από όσες έχει μιλήσει, με αντίστοιχα περιστατικά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Πρωινού. 

Σε αυτό το σημείο η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με εμφανή ένταση καθώς θίχτηκε από την συμπεριφορά του δικηγόρου. «Σας παρακαλώ κύριε Κούγια. Σας έκανα μια ερώτηση πολύ ευγενικά. Με ακούτε; Το έκλεισε παιδιά. Πείτε μου σας παρακαλώ. Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω την πιο φυσιολογική ερώτηση και μου κλείνει το τηλέφωνο. Δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς δεν έχει παιδοφιλία, πώς δεν έχει παιδεραστία κύριε Κούγια; Αφού το λέει η κατάθεση. Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο. Τι θέλει τελικά να βγαίνουν και να τον βρίζουν; Αυτό θέλει», είπε μεταξύ άλλων η εξοργισμένη Κατερίνα Καινούργιου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA