Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα πάνω κάτω έφερε η αλλαγή αρχηγίας στην κόκκινη ομάδα στο MasterChef με τον Ιωάννη να δηλώνει ψύχραιμος με την αλλαγή αρχηγού και την ανάθεση των καθηκόντων του στον Πάνο, όπως όλα έδειξαν όμως οι καυστικές ατάκες του δεν τον πήρε και πολύ καλά!

Συγκεκριμένα ο Ιωάννης βρέθηκε στον ίδιο πάγκο με τον Κωστή και φυσικά δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω. «Πρόσεχε τι θα πεις, γιατί εδώ οι πάγκοι κουνάνε. Τρίζει ο πάγκος τρίζει η θέση σου», είπε ο Ιωάννης στον Κωστή. Ενώ, λίγο αργότερα, όταν ο Κωστής θέλησε να τον βοηθήσει εκείνος του απάντησε: «Δεν αγγίζεις τίποτα, θα σου φάω το κεφάλι» με την ψυχραιμία που τον διακρίνει...

Όταν ο Ιωάννης προσφέρθηκε να βοηθήσει με την προετοιμασία του φρικασέ, ο ίδιος άρχισε τα παράπονα «Ρε με βάλατε να καθαρίζω χόρτα», με τους συμπαίκτες να λένε ότι αυτό συμβαίνει λόγω… αλλαγής αρχηγίας.

Και εξήγησε: «Στη γνωστή ταινία Burnt (σ.σ. με τον Bradley Cooper) ο σεφ για να εξιλεωθεί καθαρίζει 1 εκατομμύρια στρείδια. Εγώ σήμερα καθάρισα 1 εκατομμύριο χόρτα».

Ενώ, λίγο αργότερα προσπάθησε να εξηγήσει γιατί συμπεριφέρεται... όπως συμπεριφέρεται : «Στο MasterChef είμαι ο Iron Man. Στην έξω ζωή μου είμαι ο Σίμπα. Είμαι ένα μικρό και ζουζουνιάρικο πλασματάκι που όταν μεγαλώσει και τα πάρει στο κρανίο, θα σε φάει ζωντανό».

Διαβάστε Ακόμα:

Survivor – Αλέξης Παππάς: «Αδιαφορώ πλήρως για τη στάση» τους – Ανοίγουν μια λακούβα και θα πέσουν μέσα

YFSF - All Star: Αυτή είναι η νέα ημερομηνία για την πρεμιέρα - Όλο το παρασκήνιο και η νέα κριτική επιτροπή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA