Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύσσωμο το ελληνικό ίντερνετ χλευάζει την δήλωση του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια, περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων» με σκοπό να υπερασπιστεί τον πελάτη του, Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για παιδοφιλία. Η σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την συγκεκριμένη άστοχη δήλωση. Έτσι, δημιούργησαν ένα βίντεο, στο οποίο ο κ. Κούγιας κλείνει το τηλέφωνο σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή (και όχι μόνο). 

Στο τέλος του βίντεο, ο Αντώνης Κανάκης δεν έκρυψε την οργή και την αγανάκτισή του. «Πραγματικά δεν θα το περίμενε κανείς το 2021 και με όλα αυτά που συμβαίνουν να ακούγαμε αυτόν τον χαρακτηρισμό “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι”. Τι ντροπή Θεέ μου! Επίσης στους ανθρώπους που φαίνεται να είναι τα θύματα αυτής της υπόθεσης, ξέρουμε πόσο άσχημο είναι ότι βγαίνει ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή και προσπαθεί και προσπαθεί να σας απαξιώσει, να σας θίξει, να σας προσβάλλει. Είναι πολύ άσχημο αλλά μη δίνετε σημασία, κανείς δεν τα παίρνει σοβαρά αυτά τα πράγματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA