Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν ψάχνετε κάτι -σχετικά- hot για να δείτε το βράδυ, το οποίο παράλληλα έχει και μια ενδιαφέρουσα υπόθεση, η μυθοπλασία του Netflix αντεπιτίθεται με σαγηνευτικό και καυτό περιεχόμενο. Έντονες σκηνές πάθους, αισθησιακοί χαρακτήρες και ερωτικές φαντασιώσεις και εγκληματικές επιθυμίες σας δελεάζουν να πατήσετε το play.

Εμείς επιλέξαμε τις πιο αισθησιακές σειρές του Netflix που ανεβάζουν τη θερμοκρασία και δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε «καλή απόλαυση»!

Βαλέρια

Βασισμένο στα μυθιστορήματα της Ελίσαμπετ Μπεναβέντ, η ισπανική σειρά είναι ένα έπος για τους μιλενιάλς με πολύ όμορφους πρωταγωνιστές και μια ακόμη πιο σαγηνευτική Μαδρίτη. Ακολουθεί την πορεία τεσσάρων γυναικών στα 30 τους, στη γεμάτη ζωή Μαδρίτη και ας μην το κρύψουμε θυμίζει ένα πιο χιπστερικό και ευρωπαϊκό Sex and the city. Κεντρικός χαρακτήρας η Βαλέρια που προσπαθεί να εκδώσει το πρώτο της μυθιστόρημα ενώ η συνάντηση της με τον γοητευτικό Βίκτορ της δίνει λύση στο writer’s block αλλά δημιουργεί προβλήματα στο γάμο της. Παράλληλα, η Λόλα συνήθως περνάει την ώρα της αγκαλιά με τον παντρεμένο εραστή της, η Κάρμεν είναι ερωτευμένη με τον λάθος άνθρωπο στο γραφείο και η Ναρέα προσπαθεί να βρει την σεξουαλική της ταυτότητα ενώ δέχεται την ασφυκτική οικογενειακή πίεση. Οι άφθονες ερωτικές σκηνές, η κοσμοπολίτικη χάρη, οι πιο αληθοφανείς χαρακτήρες και κυρίως το καλό χιούμορ σαγηνεύουν και μας κάνουν να ονειρευόμαστε παγωμένες cervezas και φλερτ στα μπαρ.

Dark Desire

Μία από τις πιο σκοτεινές αισθησιακές σειρές στο Netflix, που θυμίζει κάτι από την παράνοια του YOU. Στην μεξικανικής παραγωγής σειρά, η Alma Solares, μία διάσημη δικηγόρος και καθηγήτρια πανεπιστημίου, αποφασίζει να φύγει για Σαββατοκύριακο, προκειμένου να ξεσπάσει και να ξεχάσει τον χωρισμό της και συναντά τυχαία τον 23χρονο Dario Guerra. Ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές ξεκινάει ένα έντονο πάθος. Παρόλο που η πρωταγωνίστρια προσπαθεί να το αποφύγει, φαίνεται πως η μικρή αυτή περιπέτεια εξελίσσεται σε κάτι εμμονικό. Μυστικά του παρελθόντος, αλλά και ψέματα, έρχονται στην επιφάνεια, καθώς η καθημερινότητα της Alma θα γεμίσει με πάθος, σκοτεινές φαντασιώσεις και εγκληματικές επιθυμίες.

Toy Boy

Αν ο συνδυασμός άνδρες στρίπερ- ειδυλλιακό μέρος της Ισπανίας,- ίντρικες και φόνοι σας φαίνεται ενδιαφέρον, τότε το ισπανικό «Toy Boy» είναι για εσάς. Το Toy Boy τα περιλαμβάνει όλα: Πάρτυ, χορό, στριπτίζ, σεξ, αν και το βασικό στοιχείο είναι το έντονο μυστήριο και το σασπένς σε κάθε επεισόδιο. Μετά από επτά χρόνια στην φυλακή, ένας στρίπερ πρόκειται ανεπάντεχα να δικαστεί εκ νέου, αποφυλακίζεται με όρους και ψάχνει μανιωδώς να βρει τον λόγο, αλλά και τον υπαίτιο που τον οδήγησε στην φυλακή άδικα για έναν φόνο που δεν έκανε. Αποτελείται από μόνο μία σεζόν και 13 επεισόδια, τα οποία είναι αρκετά μεγάλα, περίπου 70 λεπτά το ένα και θα το συνοψίζαμε σαν μια θρίλερ έκδοση το «Magic Mike» με πολύ σασπένς...και κοιλιακούς.

Outlander

Μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά που κινείται στα όρια της ιστορίας και της φαντασίας και βασίεζεται στη δημοφιλή σειρά μυθιστορημάτων της Νταϊάνα Γκάμπαλντον. Μπορεί να θεωρείται σειρά εποχής, κατατάσσεται εύκολα, όμως, στις ερωτικές - αισθησιακές σειρές που θα βρει κανείς στο Netflix καθώς περιλαμβάνει πολλές σκηνές σεξ, αλλά και ερωτισμού μέσα από ένα πιο ρομαντικό πρίσμα. Η ιστροία ξεκινά λίγο μετά τον Β’ Παγκόσμιο, όταν η Claire Randall ξαναβρίσκεται με τον σύζυγό της για ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος στη Σκωτία. Εκεί, η ηρωίδα θα περάσει μέσα από έναν κύκλο μονόλιθων στα Χάιλαντς και θα ταξιδέψει στον χρόνο από το 1945 μέχρι το 1743.… όπου θα ζήσει έναν συγκλονιστικό έρωτα με τον νεαρό πολεμιστή Jamie Fraser. Πως όμως θα γυρίσει στο μέλλον, όταν όλα την κρατούν στο παρελθόν;

Elite

Το Elite είναι μυστηριακό, έχει ανατροπές και έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα για τις σκηνές σεξ που προβάλλει, ενώ υπάρχει έντονα και το ερωτικό στοιχείο, ανάμεσα στους πρωταγωνιστές οι οποίοι είναι και μαθητές ενός ιδιωτικού σχολείου της Ισπανίας. Το κουβάρι της σκοτεινής υπόθεσης ξετυλίγεται με αφορμή τη δολοφονία μιας μαθήτριας του σχολείου. Η Μαρίνα είναι κόρη ενός πλούσιου αρχιτέκτονα, ο οποίος όμως βρίσκεται στο στόχαστρο γιατί έχει κάνει παρασπονδίες σε έργα του με αποτέλεσμα να γκρεμιστούν κτήρια και υπάρχουν στοιχεία που αν δημοσιευτούν θα τον οδηγήσουν στη φυλακή. Ο ερχομός στο σχολείο τριών μαθητών από τα λαϊκά στρώματα της χώρας με υποτροφίες, η ανάπτυξη σχέσεων των πλούσιων γόνων με αυτούς, οι έριδες μεταξύ τους, η ζήλια, ο έρωτας, ο φθόνος περιπλέκουν τα πράγματα και στο τέλος μένει ένα πτώμα και αρκετοί ύποπτοι.

Διαβάστε ακόμα

Ο Τιμ Μπάρτον σκηνοθετεί τη spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς για το Netflix

Οι πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix που πήγαν την επιστημονική φαντασία σε άλλο επίπεδο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA