Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πάνος Ράπτης είναι από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού κύκλου του MasterChef, μιας και η παρέα με τον Ιωάννη Αυλωνίτη και τον Διονύση Σαρακίνη, τους έχει βάσει στο στόχαστρο των χρηστών του Twitter. Ο 28χρονος έχει δημιουργήσει κλίκα μαζί με τους άλλους δύο παίκτες και η απόφαση τους να δώσει ασυλία στον εαυτό του μετά από μια ομαδική δοκιμασία έχει δημιουργήσει εχθρικό κλίμα στο σπίτι!

Ωστόσο, αποδείχθηκε πως ο Πάνος Ράπτης είναι παλιός γνώριμος του ριάλιτι μαγειρικής, αφού τον έχουμε δει και σε παλαιότερο κύκλο του MasterChef το 2010. Ο 18χρονος τότε Πάνος συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι στο Mega, στο οποίο μεγάλος νικητής ήταν ο Άκης Πετρετζίκης. Μάλιστα , χωρίς τα τατουάζ και τα γυαλιά δεν θυμίζει και πάρα πολύ την σημερινή του εικόνα.

Για την ιστορία, τότε, ο Πάνος Ράπτης κόπηκε λίγο πριν την τελική επιλογή των παικτών που θα έμπαιναν στο σπίτι, έχοντας ωστόσο πολύ καλή πορεία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA